but

Nepogrešiva talijanska estetika za kojom svi luduju

s1-150x150-1

Čak i u zimskom periodu, kvalitetne i stylish sunčane naočale su neizostavne, a za ljubitelje ovog modnog dodatka brend Spektre je pravu poslasticu.

Odavno su se sunčane naočale nametnule kao jedan od modnih dodataka bez koji rijetko tko napušta svoj dom. Sunčane naočale imaju višestruku funkciju. Štite naš najosjetljiviji organ – oči, daju nam inkognito efekt kada to želimo, a njihova estetska funkcija i mjesto koje zauzimaju u modnoj industriji naširoko su poznati.

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a ponekad je u moru mnogih opcija teško pronaći idealan model za sebe. Međutim, kada ga pronađemo, ne odvajamo se od njega. Jedan od brendova od kojeg se već neko vrijeme mnogi ne odvajaju je Spektre. Dolazi iz epicentra svih modnih previranja, talijanskog Milana, a djelo je Niccola Pocchinija, čiji je istančan smisao za dizajn već dugo prepoznatljiv u svijetu sunčanih naočala.

Zahvaljujući Nataši Ružić Rajčić i Ivanu Rajčiću, ljubitelji naočala u Hrvatskoj već neko vrijeme mogu uživati u ovom brednu. Naime, jednom prilikom upoznali su Niccola Pocchinija na fashion weeku u Milanu te su se njihove vizije poklopile, što je u konačnici rezultiralo poslovnom suradnjom. Ubrzo nakon njihovog susreta,

Spektre je plasiran u brojnim optikama, a u Splitu je otvoren i prvi Spektre Store na adresi Dražanac 72. Također, do omiljenog para naočala moguće je doći i putem web stranice.Pred nama je zimski period, a Spektre je pripremio kolekciju čiji primjerci predstavljaju odličan balans između vječnih klasika i aktualnih trendova. Tako ćete se s pojedinim modelima osjećati kao modna ikona Audrey Hepburn, a u kolekciji se nalaze i dizajni koje nose urbani modni znalci na ulicama Berlina i Londona.

Kvaliteta, sofisticiranost i neupitni talijanski smisao za estetiku, recept su za naočale koje će zadovoljiti i one najzahtjevnije. Osim u Spektre Storeu u Splitu, okvire ovog brenda možete pronaći i u optici Šore u Splitu, u optici Vista u Dubrovniku, u Biogradu na moru u optici Troskot, Alfa Vision optici i Occultu u Zagrebu, u optici Centar u Puli te u optici Njego u Makarskoj.

PODIJELI:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
 • Izaberi svoj outfit!

  ABOUT YOU

  Stvarati, kretati se, povezati se, osjetiti - iskoristi vrijeme za sebe i upotpuni svoj izgled novom odjećom!

 • Izaberi svoj outfit!

  BERSHKA

  Stvarati, kretati se, povezati se, osjetiti - iskoristi vrijeme za sebe i upotpuni svoj izgled novom odjećom!

 • Izaberi svoj outfit!

  ZARA

  Stvarati, kretati se, povezati se, osjetiti - iskoristi vrijeme za sebe i upotpuni svoj izgled novom odjećom!

ISTAKNUTE // TRGOVINE

Povezani članci.

Saznaj najnovije vijesti iz svijeta mode , zgrabi priliku saznati gdje i kada su popusti! Pretplati se na newsletter.