Pretraži

Foto: Jelena Balić Bartulović

Alduk Bridal ’24: Vjenčanice za moderne i samopouzdane žene

Svadba je jedan od najvažnijih dana u životu svake žene. To je dan kada će zablistati u svojoj najljepšoj haljini i izreći sudbonosno “da” voljenoj osobi. Nova kolekcija Alduk vjenčanica za 2024. godinu savršena je za moderne i samopouzdane žene koje traže jedinstvenu i posebnu haljinu za svoj poseban dan.

Kampanju za novu kolekciju potpisuje nagrađivana fotografkinja Jelena Balić. Fotografije odaju luksuzni i high fashion štih, a mladenka Ana Colja, koja je zaštitno lice kolekcije, svojim profinjeni izgledom i energijom savršeno utjelovljuje novu kolekciju.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica donosi 80 modela u različitim stilovima i krojevima. Dominiraju moderni i ženstveni modeli, koji prate liniju tijela i naglašavaju siluetu. Tu su i kratki modeli i kombinezoni, koji su sve popularniji među mladenkama.

Novost ove kolekcije je izostanak čipke. Umjesto nje, Alduk koristi luksuzne tkanine poput satena, svile i organze, koje se ručno drapiraju kako bi se postigli efektni i senzualni modeli.

Alduk bridal kolekciju možete isprobati u showroomu u Zagrebu. Termin možete rezervirati putem službene web stranice ili telefona. Cijene vjenčanica kreću se od 1 do 2 tisuće eura.

Uobičajeno je da se vjenčanica izrađuje u roku od 4 do 6 tjedana.