Pretraži

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal boutique.hr. Molimo Vas da pažljivo pročitate sljedeće uvjete korištenja prije nego što počnete koristiti naš portal. Pristupanjem i korištenjem portala boutique.hr pristajete na ove uvjete korištenja i pridržavanje svih primjenjivih zakona i propisa. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta korištenja, molimo vas da ne koristite naš portal.

Opći uvjeti korištenja

Portal boutique.hr i svi sadržaji na njemu zaštićeni su autorskim pravima te ih nije dopušteno kopirati, prenositi ili distribuirati bez prethodne suglasnosti.

Naš portal ne odgovara za bilo kakvu štetu koja proizlazi iz korištenja ili nemogućnosti korištenja sadržaja.

Portal boutique.hr zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, te će promjene biti objavljene na našoj stranici.

Korištenje portala boutique.hr je na vlastitu odgovornost korisnika.

Pristup osobnim podacima

Korisnik može pristupiti svojim osobnim podacima, kao i tražiti brisanje svojih osobnih podataka u skladu s Opom uredbom o zaštiti podataka (GDPR).

Newsletter

Pretplatom na newsletter portala boutique.hr suglasni ste da ćete primati marketinške materijale u obliku newslettera na svoju e-mail adresu.

U bilo kojem trenutku korisnik može odustati od pretplate na newsletter tako da klikne na odgovarajuću poveznicu u primljenom newsletteru.

Marketing

Naš portal može koristiti affiliate marketing, što znači da možemo dobiti proviziju za neke od proizvoda promoviranih na našoj stranici.

U slučaju affiliate marketinga, napominjemo da možemo primati proviziju za proizvode ili usluge koje promoviramo na našem portalu. Ipak, želimo naglasiti da biramo proizvode ili usluge koje vjerujemo da su kvalitetne i korisne našim posjetiteljima te da ne utječemo na naše recenzije i preporuke zbog potencijalne provizije. Naša iskrenost i integritet su nam važni te nastojimo pružiti objektivne informacije i preporuke našim korisnicima.

Kontakt

Za sve upite i komentare vezane uz korištenje portala boutique.hr, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@boutique.hr.

Ukoliko uočite bilo kakve nedostatke ili probleme u korištenju našeg portala, molimo vas da nas o tome obavijestite kako bismo mogli pravovremeno reagirati.

Izmjene uvjeta korištenja

Portal boutique.hr zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Vaše daljnje korištenje portala nakon izmjena predstavlja vaše prihvaćanje tih izmjena.

U Zagrebu, 01.01.2023.

Uvjeti korištenja