Pretraži

Impressum

Želimo vam predstaviti portal boutique.hr – mjesto na kojem se susreću ljubitelji mode, lifestylea i kulture te pronalaze inspiraciju za unaprijeđenje svog stila života. Naša misija je potaknuti pozitivne promjene u životima naših posjetitelja, pružajući im kvalitetne informacije i sadržaje koji će im pomoći u otkrivanju novih trendova i ostvarenju svojih modnih želja.

Kao portal koji se bavi temama poput mode, ljepote, zdravlja, putovanja i gastronomije, pružamo vam sveobuhvatni pregled života u trendu. Naš tim stručnjaka radi kontinuirano kako bi vam osigurali najnovije vijesti, zanimljive članke i korisne savjete o najnovijim trendovima u svijetu mode i lifestylea. Sve što objavljujemo bazirano je na kvalitetnim istraživanjima i stručnom znanju, kako bi naši čitatelji uvijek dobili relevantne i korisne informacije.

Naša vizija je stvoriti jedinstveno mjesto koje će pomoći našim posjetiteljima da se osjećaju inspirirano, ohrabreno i samopouzdano u svom stilu i načinu života. Cilj nam je postati jedan od vodećih modnih portala u regiji, te se širiti na globalnom nivou.

Znamo da je digitalna transformacija neizbježna, a mi smo spremni na izazove koje ona donosi. Uz to, naša stranica je optimizirana za mobilne uređaje, kako bi korisnici mogli uživati u sadržaju bilo kada i bilo gdje.

Pozivamo vas da nam se pridružite i postanete dio naše zajednice koja svakodnevno raste. Pratite nas na društvenim mrežama, čitajte naše članke, sudjelujte u našim nagradnim igrama i uživajte u sadržajima koje pripremamo samo za vas.

Hvala što ste odvojili vrijeme za upoznavanje s našim portalom. Ostanite uz nas, zajedno ćemo otkrivati nove trendove i ostvarivati svoje modne snove.

NAKLADNIK:

BOUTIQUE MEDIA j.d.o.o.

Kačićeva ulica 2
Zagreb
OIB: 15601597350

Datum pokretanja portala: 1.1.2023 godine

Periodičnost objava: Dnevno