Pretraži

BOSS i Perfect Moment ponovno na stazama

Njemački modni div BOSS i luksuzni ski brand Perfect Moment ponovno su se udružili kako bi stvorili stilsku i funkcionalnu kapsulu kolekciju za skijaške staze i izvan njih.

Ova najnovija inačica nastavlja uspjeh njihove prve suradnje iz 2022. godine, spajajući tehničku stručnost s trendovskim stilom.

Nova kolekcija ski odjeće uključuje niz muških, ženskih i uniseks komada, svih dizajniranih da se ističu na stazama i izvan njih. S naglaskom na kvaliteti, kroju i funkciji, Perfect Momentovi performance-usmjereni i dizajnerski orijentirani komadi savršeno se nadopunjuju BOSS-ovom sofisticiranom estetikom.

Ključni komadi u kapsuli uključuju softshell duvet jakne, ski hlače u prepoznatljivom Perfect Momentovom zvonastom kroju te izolirajuće kombinezone. Kolekcija se također proteže izvan staza, s dolčevitima s natpisima, pletenim hoodijima i toplim majicama za udobnost nakon skijanja. Energične dodatke, uključujući rukavice, kape, torbe i statement naočale, zaokružuje izgled.

Paleta boja za kapsulu je sofisticirana mješavina klasičnih BOSS-ovih neutralnih nijansi crne, bijele i sive, s naglaskom na crvenom. Komadi su dodatno obogaćeni zajednički osmišljenim detaljima i statement motivima, uključujući sportske pruge, crno-bijelu kariranu šaru i prepoznatljivi Perfect Momentov zvjezdasti simbol.

Predstavljanje kapsule poklapa se s Matterhorn Cervino Speed Openingom, prvim graničnim utrkom u povijesti Svjetskog kupa u alpskom skijanju. BOSS je službeni partner događaja koji će se održati u Zermattu, Švicarskoj, i Cerviniji, Italiji, od 11. do 19. studenog 2023. godine. Događaj obećava nesvakidašnji spektakl za sudionike i gledatelje, smješten u pozadini ikonične planine Matterhorn.

S naglaskom na stilu, performansama i inovacijama, BOSS x Perfect Moment kapsula kolekcija je must-have za sve koji žele izgledati i osjećati se najbolje na stazama i izvan njih.

BOSS x Perfect Moment kapsula kolekcije dostupna je u odabranim BOSS trgovinama diljem svijeta, na boss.com i perfectmoment.com