BoogieLab uveo brunch u Arena Centru s jelima na bazi jaja i svježim sokovima

BoogieLab u zagrebačkom Arena Centru odnedavno u svojoj ponudi ima brunch koji se poslužuje svakodnevno od 9 do 15 sati. Riječ je o novitetu koji donosi tri jela – zobenu kašu, kajganu u kroasanu i Egg Salad – te pet kombinacija svježe cijeđenih sokova.

Nova ponuda namijenjena je svima koji traže lagan i hranjiv obrok u jutarnjim i ranim poslijepodnevnim satima, a posebno se izdvaja po uvrštavanju jela na bazi jaja, čime BoogieLab postaje prvo mjesto unutar Arena Centra koje ih uključuje u svoju redovnu ponudu.

Zobena kaša priprema se sa zobenim mlijekom, kremom od karameliziranih banana i lješnjaka te domaćom granolom. Kajgana dolazi poslužena u kroasanu s hrskavom slaninom, sezonskom salatom, ukiseljenim lukom i tostiranim listićima badema, dok je Egg Salad kombinacija kuhanih jaja, grčkog jogurta, mariniranih tikvica i ukiseljenih sjemenki gorušice na sourdough focacci.

Uz brunch meni, BoogieLab nudi i svježe cijeđene sokove, koje se može naručiti i za van. Kombinacije uključuju ananas, jabuku, naranču, grejp, mrkvu, limun i đumbir – bez dodataka i zaslađivača.

Brunch je dostupan i u lokaciji BoogieLaba u Parku Kneževa.

Fotografije: Karlo Jelić