Pretraži

Calvin Klein predstavlja svoju jesensku kampanju 2023.

Calvin Klein je predstavio svoju jesensku kampanju 2023., a u njoj sudjeluju neke od najpopularnijih zvijezda današnjice, uključujući Kendall Jenner, Bella Hadid, Gigi Hadid, Kaia Gerber i Anwar Hadid. Kampanja je snimljena u New Yorku, a fotografiju je potpisao Steven Klein.

Kolekcija je inspirirana 90-ima, a sadrži odjeću u neutralnim bojama, kao što su crna, bijela i siva. Također sadrži kožne jakne, traperice, majice i haljine.

Kampanja je predstavljena na službenoj web stranici Calvin Kleina, kao i u magazinima Vogue, Elle i Harper’s Bazaar.

Kampanja slavi individualnost i raznolikost

Kampanja Calvin Klein za jesen 2023. slavi individualnost i raznolikost. Zvijezde kampanje su različitih rasa, spolova i seksualnih orijentacija. Ovaj izbor je značajan jer je Calvin Klein jedan od najpoznatijih modnih brendova na svijetu, a njegova kampanja ima ogroman utjecaj na publiku.

Kampanja šalje poruku da je u redu biti drugačiji i da svatko treba biti ponosan na to tko jest. To je važna poruka, pogotovo u današnjem svijetu u kojem se često gleda na ljude drugačije zbog njihove rase, spola ili seksualnosti.

Kolekcija je dostupna u trgovinama od rujna 2023.

Kolekcija Calvin Klein za jesen 2023. bit će dostupna u trgovinama od rujna 2023. Kolekcija je dostupna u širokom rasponu veličina, tako da svatko može pronaći nešto za sebe.