Pretraži

Cartier Characters: Luksuzna ljetna kolekcija za uživanje uz bazen

Kakav bi bolji način bio provesti ljeto nego uz bazen s Cartierom? Ovaj poznati luksuzni brend, poznat po glamuroznom nakitu i satovima, nedavno je predstavio svoju najnoviju kolekciju lifestyle proizvoda nazvanu “Cartier Characters: A New Art of Living” kolekcija.

Ova nova kolekcija je razigrana i tropska, inspirirana ljetnim razdobljem, a nudi raznovrsne nove predmete s motivima iz Cartierove arhive. Serija posuđa uključuje šalice, podmetače, zdjele i pladnjeve s ilustriranim verzijama klasičnih dizajna pantera, flaminga, palme, tukana i portira unutar ikoničnog pečata Cartiera.

U skladu s živopisnom sezonskom paletom boja posuđa, kolekcija također sadrži rekete za plažu i ručnike kako biste se bez problema prebacili s uživanja u ljetnom ručku na osvježavanje na plaži.

Kolekcija Cartier Characters: A New Art of Living sada je dostupna u Cartierovim boutiques i na web stranici Cartier.com.

Uživajte u ljetu uz bazen na najbolji mogući način uz Cartier. Ovaj poznati luksuzni brend, poznat po svojim raskošnim nakitima i satovima, nedavno je predstavio svoju najnoviju seriju lifestyle proizvoda nazvanu “Cartier Characters: A New Art of Living” kolekcija.

Ova nova kolekcija je vesela i razigrana, inspirirana ljetom, a nudi raznovrsne predmete s motivima iz Cartierove arhive. Jedan od najzanimljivijih dijelova kolekcije je serija posuđa koja uključuje šalice, podmetače, zdjele i pladnjeve s ilustracijama klasičnih motiva poput pantera, flaminga, palme, tukana i portira, sve unutar prepoznatljivog pečata Cartiera.

Posuđe iz kolekcije ističe se svijetlim bojama koje su karakteristične za ljetnu sezonu, odražavajući radostan duh ljeta. Ovi dizajni ne samo da dodaju dozu elegancije vašem blagovanju, već donose i dašak igre i tropskog ugođaja vašim druženjima. Bez obzira jeste li domaćin bazenskog doručka ili svečanog roštilja, Cartier Characters posuđe svakako će unijeti eleganciju i ostaviti trajan dojam na vaše goste.

Osim posuđa, kolekcija također sadrži rekete za plažu i ručnike, upotpunjujući ultimativni ljetni set. S ovim dodacima možete se lako prebaciti s uživanja u ukusnom ljetnom ručku na opuštanje i osvježavanje na plaži. Reketi za plažu nisu samo funkcionalni, već su i prekrasno dizajnirani, s elementima koji se nadovezuju na motive prisutne u setu posuđa.

Kolekcija Cartier Characters: A New Art of Living sada je dostupna u Cartierovim boutiques i na web stranici Cartier.com. To pruža kupcima mogućnost istraživanja i nabave ovih prekrasnih lifestyle proizvoda iz udobnosti vlastitog doma. Bez obzira jeste li strastveni obožavatelj Cartiera ili jednostavno želite dodati dašak luksuza svojim ljetnim proslavama, ova kolekcija nudi nešto zaista iznimno.

Cartier je još jednom pokazao svoju posvećenost zanatskoj vještini i eleganciji lansiranjem kolekcije Cartier Characters. Spajajući svoje ikonične dizajne, izvanrednu pažnju na detalje i igru, brend je stvorio seriju lifestyle proizvoda koji utjelovljuju duh ljeta i uzdižu svakodnevna iskustva. Stoga, zašto ne uživati u ljetu uz bazen na najbolji mogući način uz Cartier?