Pretraži

Chloe Penelope torba – simbol elegancije

Chloe Penelope torba je dodatna linija ikoničnih torbi brenda Chloe. Torba dolazi u tri stila: torba preko ramena, torba s preklopom i kvačica.

Svi stilovi imaju sofisticiranu izradu i ručno izrađene detalje, kao što su pleteni kožni dijelovi i metalni kopča s potpisom inspirirana arhivom nakita modne kuće.

Mala Penelope torba s ručkom idealna je za dnevne i noćne izlaske tijekom cijelog ljeta. Izrađena je od mekane, masne kože i ima pleteni kožni remen koji se može nositi preko ramena ili prekriženo. Torba također ima prostran unutrašnjost u koju lako možete smjestiti sve svoje potrepštine.

Penelope torba s preklopom nešto je veća od torbe s ručkom, ali i dalje dovoljno mala da bude savršena svakodnevna torba. Ima preklop s magnetskim zatvaranjem, te također pleteni kožni remen koji se može nositi preko ramena ili prekriženo.

Penelope kvačica je savršena torba za posebne prigode. Izrađena je od luksuzne jagnjeće kože i ima potpisnu metalnu kopču. Kvačica također ima prostranu unutrašnjost u koju lako možete smjestiti svoj telefon, novčanik i ostale bitne stvari.