Pretraži

Cult Gaia: Ikonska torba od bambusa i brend za osvježenje garderobe

Cult Gaia je modni brend koji je posljednjih godina postaje sve popularniji zbog svojih jedinstvenih i modernih dizajna. Brand pokrenula Jasmin Larian 2012. godine, a brend je brzo stekao slavu, a posebno je postao poznat po svom karakterističnom torbama od bambusa.

Brend iz Los Angelesu, Kalifornija, inspiraciju crpi iz prirode i arhitekture. Njegovi dizajni karakteriziraju hrabri oblici i linije, često s izrezima i geometrijskim uzorcima. Upotreba prirodnih materijala poput bambusa, drveta i rafije također je ključni element estetike Cult Gaia.

Jedan od najprepoznatljivijih proizvoda Cult Gaia je torba Ark, u obliku polumjeseca, izrađena od bambusa. Ova torba postala je omiljeni modni dodatak u garderobama modnih blogera i influencera, zahvaljujući svojem jedinstvenom dizajnu i prirodnim materijalima koji se ističu između tradicionalnih torbi. Ark torba je viđena na slavnim osobama poput Beyoncé i Jessica Albe, dodatno cemenitvi njezinu popularnost.

Osim Ark torbe, Cult Gaia je proširio svoju ponudu i na odjeću, cipele i druge modne dodatke. Njihova kolekcija odjeće uključuje prozračne haljine i odvojene komade s boho štihom, često uključujući iste geometrijske uzorke i izreze kao i torbe. Cipele brenda također se ističu jedinstvenim dizajnom, poput sandala s remenčićima i bambusovim potpeticama.

Cult Gaia Ark

Cult Gaia je postao poznat po svom pakiranju koje izgleda kao stvorena za Instagram, njihovi proizvodi često dolaze u kutijama s posebno osmišljenim grafikama i jarkim bojama. Ta pozornost na detalje pomogla je izgraditi lojalnu bazu obožavatelja brenda, koji rado dijele svoje iskustvo otvaranja na društvenim mrežama

Cult Gaia Ark