Pretraži

Dua Lipa postaje globalna ambasadorica za šminku YSL Beauty

Dua Lipa osvaja svijet ljepote i postaje nova globalna ambasadorica za šminku YSL Beauty!

Tridesetorica, vidi šminku kao “drugi oblik samoizražavanja”, način da istraži svoju kreativnost i individualnost. To se savršeno uklapa u filozofiju YSL Beauty, a ona izražava svoje oduševljenje: “Oduševljena sam što sam dio obitelji YSL Beauty.”

Pripremite se vidjeti Lipu kako sjaji jače nego ikada prije, jer ona predvodi lansiranje nove kolekcije YSL LOVESHINE Lips. Ova kampanja obilježava njen prvi uron u svijet šminke YSL Beauty. Lipa, zvijezda i na pozornici i izvan nje, savršen je izbor za vođenje nove generacije ljubiteljica šminke u 2024. godini.

Kampanja se pokreće revolucionarnim Candy Glaze šminkom u stiku, proizvodom koji je već osvojio svijet ljepote. Gradeći na tom zamahu, YSL Beauty lansira YSL LOVESHINE kao novu herojsku franšizu koja obećava da će usne ostati sočne tijekom cijele godine. Na vidiku su tri uzbudljive formule, uključujući kultnu Candy Glaze, dugoočekivanu YSL Loveshine Wet Shine šminku i još više sjajnih iznenađenja koja će biti otkrivena kasnije tijekom godine.

“Dua Lipa donosi uzbudljivu energiju našem brendu, inspirirajući žene da ne nose samo šminku, već da daju izjavu o tome tko su i što zastupaju”, kaže Stephan Bezy, Internacionalni generalni menadžer YSL Beauty. Nastavlja: “Njen utjecaj je slavlje individualnosti, izjava o osnaživanju, potičući sve da s ponosom prigrle svoju jedinstvenu ljepotu.”

Ova suradnja je mnogo više od šminke; radi se o prihvaćanju individualnosti i davanju izjave s pouzdanjem. Kako je sam Yves Saint Laurent jednom rekao, “sjaj prati geste, uvećavajući sjaj da bi se istaknuli sjene.” Uz zaraznu energiju Due Lipe i odvažan duh YSL Beauty, ova suradnja obećava da će zapaliti svijet.