Pretraži

Ekološki održiva moda je in: U Zadar stigao poznati modni brend lunilou

U Falkensteiner Resortu Punta Skala nedavno je otvoren pop-up fashion store naziva “Iadera Sea and Style”, koji predstavlja brend lunilou, osnovan od strane poduzetnice i trendseterice Izabel Kovačić.

Ovaj brend privlači pažnju kako modnih influensera tako i ekološki osviještenih ljubitelja mode, pružajući im mogućnost da istovremeno uživaju u modi i brinu o okolišu, što je u skladu s filozofijom Falkensteiner Resorta, koji se također ističe svojim ekološkim pristupom.

Glavni fokus brenda lunilou je “slow fashion” – koncept koji naglašava važnost kvalitete i trajnosti odjeće iznad brze i masovne proizvodnje. Izbor “eco-friendly” materijala za proizvodnju odjeće osigurava da svaki komad bude ekološki prihvatljiv. Ova praksa traje još od 2015. godine, kada je brend počeo svoje putovanje ka održivoj modi. Kroz korištenje prirodnih materijala, lunilou osigurava da svaki komad odjeće bude izdržljiv i pogodan za nošenje kroz generacije.

Osim toga, cijela proizvodnja odvija se u etičkim uvjetima, gdje se svaki radnik poštuje kao važan dio zajednice.

Izabel Kovačić, osnivačica brenda, objasnila je da je ključni moto lunilou “manje je više”, što se očituje u prepoznatljivim pastelnim i zemljanim tonovima koji krase svaku kolekciju.

Jedan od najomiljenijih ljetnih materijala koji koriste je muslin, lagana pamučna tkanina koja donosi svježinu i udobnost u vrućim ljetnim danima. Očekuje se da će nova muslin kolekcija za ljeto 2023. biti jednako inovativna i elegantna kao i prethodne.

Ovaj posebni pop-up “Iadera Sea and Style” store bit će otvoren do 20. kolovoza, pružajući posjetiteljima priliku da istraže prethodne kolekcije brenda lunilou, ali i da otkriju nove trendove za ljeto 2023.

Izabel Kovačić izrazila je svoje oduševljenje Falkensteiner Resortom Punta Skala, koji je poslužio kao idealno mjesto za ovo jedinstveno modno iskustvo. Ljubaznost osoblja, kvalitetne usluge i impresivan interijer i eksterijer resorta stvorili su inspirativno okruženje za predstavljanje lunilou kolekcija.

Svi ljubitelji mode i održivog pristupa u modnoj industriji imaju priliku posjetiti ovaj pop-up store i podržati ekološki osviješten brend lunilou te istovremeno uživati u udobnoj i trendi odjeći tijekom ljetnih mjeseci. Uz ljepote Falkensteiner Resorta Punta Skala i eleganciju lunilou kolekcija, posjetitelji će doživjeti spoj mode i održivosti na jedinstven i inspirativan način.