Pretraži

Najljepši modeli slavljeničke ELFS kolekcije

Slavljeničku ELFS kolekciju povodom 20-e obljetnice modnog dvojca obilježena je s novim lookbookom s najljepšim modelima koje karakterizira vibrantnost i živost boja.

Ovoga puta ELFS kombinacije za proslavu su neonskih pink nijansi, zelene, zlatne, narančaste, tirkizne i žute. Jak koloristički statement oduvijek je bio zaštitni znak ELFS-a te je i ova, slavljenička kolekcija, podsjetila na njihove početke i sportske kombinacije u hrabrim bojama.

Duge haljine, strukirane, maxi i midi dužine, sa predimenzioniranim rukavima ili golih ramena naglašenog struka… To su krojevi i haljine u kojima će ELFS žena proslaviti svoje posebne trenutke poput rođendana, maturalne večeri ili vjenčanja.

Slavljenička kolekcija predstavila je i odijela također u živim, proljetnim bojama, a zaštitni znak kolekcije ovoga puta nije print niti prepoznatljivi logo nego cvijet koji će sasvim sigurno poželjeti svaka ELFS djevojka. Ručno rađene ruže od tila koje dolaze u raznim veličinama ove ćemo sezone viđati na haljinama, sakoima ili košuljama. Komad koji zaokružuje svaki look, nosi se hrabro kao choker ogrlica ili kao remen u svim kombinacijama.

Foto: Danijel Galić

Modeli: Talia models, IM studio models, Ema Gračan

Šminka: Profokus

Frizura: Cotril i Salon Premium