Pretraži

Enis Bešlagić u Lisinskom: “Da sam ja neko” – Iskrena priča o životu i karijeri

Enis Bešlagić, kazališni i televizijski glumac te prepoznatljivo regionalno TV lice, godinama je gradio priču o svom životu, koju je želio pretočiti u predstavu; počevši od svog odrastanja i onoga tko je želio biti pa sve do onoga tko je i što je u dosadašnjih 49 godina života. Tako je nastala njegova prva samostalna autorska predstava ‘Da sam ja neko’, koja će, nakon turneje po Bosni i Hercegovini, biti predstavljena i hrvatskoj publici i to na daskama velike dvorane Vatroslava Lisinskog, 13. ožujka. Ususret hrvatskoj premijeri, Enis je otkrio i što publiku očekuje:

” ‘Da sam ja neko’ je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Put od djetinjstva, preko studentskih dana pa sve do osobe koja je sada prepoznatljiva na ulici. Na svoj vam način govorim ono što ne vidite iza zavjese medijske scene… Želim vam prikazati i drugu stranu medalje ovoga što ja danas jesam i toga što bih želio i ostati.

Ovo će biti jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo osjetiti zajedno. Želim da se na toj predstavi osjećate lijepo, da dođete sa svojim najmilijima, da ostvarimo takav lijep kontakt da se osjećate kao da ste došli kod mene doma, a ne da ste došli gledati predstavu. Jer tu ću biti ja, koji ću vam pričati dijelove iz svog života koji su iskreni i istiniti. Nema viceva, nema glume, to ću biti ja, onakav kakav jesam, a najbolje da sebe prikažem kroz događaje koje sam proživio. Tako da očekujem dosta lijepih emocija i mnogo smijeha.

Velika dvorana Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog taj dan biti će hram iskrenosti, ljubavi i dobre energije.” – najavio je Enis.

Ulaznice za predstavu prigodnu svim generacijama i uzrastima, dostupne su na stranici Lisinskog.