Pretraži

Favbet postao novi sponzor NK lokomotive

FAVBET kao međunarodna tvrtka za igre na sreću i usluge klađenja već dugo njeguje tradiciju suradnje s raznim sportskim brand ambasadorima i klubovima, te osim u promotivne svrhe, sudjeluje i u društveno odgovornim projektima.

Filozofija brenda protkana je sportskim duhom, a cilj FAVBET-a je popularizacija hrvatskog sporta, kako na amaterskoj tako i na profesionalnoj razini. Upravo zato došlo je do suradnje FAVBETA i NK Lokomotive, a Lokosi će s u narednoj sezoni i s pojačanim sastavom ponosno nositi FAVBET na svojim dresovima.

“NK Lokomotiva je klub s čijim smo se ciljevima i vrijednostima lako poistovjetili. FAVBET uvijek sudjeluje u razvoju lokalnog sporta, podržava perspektivne momčadi te smo sretni postati dijelom kluba. Zahvaljujem upravi i igračima na ukazanom povjerenju, vjerujem da ćemo skupa nastaviti nizati uspjehe za klub i navijače!” – izjavio je Andrii Matiukha, vlasnik Favbeta.

Na potpisivanju ugovora nazočili su izvršni direktor NK Lokomotive Dennis Gudasić i country manager Favbeta Marianna Kovenia.

Bitna napomena – Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću.