Pretraži

FENDI predstavlja najnoviji “must have”: torbicu C’Mon!

Talijanski luksuzni brend donosi nešto uzbudljivo u svoju najnoviju kolekciju – novu torbicu C’mon! S oblikom poput polumjeseca, ova torbica dolazi u raznim veličinama i bojama kako bi zadovoljila različite ukuse i potrebe.

Središnja FENDI C’mon torbica izrađena je od sjajne glatke kože, što joj daje luksuzni sjaj i teksturu. Osim toga, manja varijanta – Small FENDI C’mon, izrađena je s manje sjajnom završnom obradom od teleće kože. Još manji Nano FENDI C’mon ima jedinstvenu svrhu jer može poslužiti i kao torba za pojas kada je to potrebno, što je vrlo funkcionalno i praktično rješenje.

Jedna od glavnih karakteristika ove kolekcije je svestranost torbi. One se lako mogu prilagoditi različitim prigodama i stilovima nošenja zahvaljujući kožnom remenu koji se može skinuti i nositi preko tijela ili na ramenu. To čini ovu torbicu odličnim izborom za prijelaz iz dnevnih u večernje kombinacije.

Kolekcija nudi različite boje, uključujući bež, bijelu, crnu, boju fuksije i legendarni FENDI monogram. Svi su modeli izrađeni s majstorskim dizajnom i konstrukcijom, što je karakteristično za FENDI proizvode, posebno one od kože.

Minimalistički dizajn doprinosi sofisticiranosti ove torbice, čineći je savršenim modnim dodatkom za različite prilike. Bez obzira na to jeste li u formalnoj ili ležernoj situaciji, FENDI C’mon torbica sigurno će dodati dozu elegancije vašem izgledu.

FENDI C’mon torba sada je dostupna za kupnju na FENDI.com