Pretraži

Givenchy predstavlja SS24 kampanju: Oda jednostavnosti

U svijetu koji često žudi za ekstravagantnim, Givenchyjeva proljetno-ljetna kampanja 2024. udara sasvim drugačiji ton. Odbacujući sjaj i avangardu prethodnih sezona, modna kuća oduševljava minimalizmom kao konačnim modnim izrazom, što je dočarano kroz objektiv fotografa Kacpera Kasprzyka i utjelovljeno kroz očaravajuću Ameliu Gray.

Manje je više: Krojeni šik u središtu pozornosti

Nestali su živahne boje i raskošne kreacije prethodnih godina. Umjesto toga, oversized gornje odjeće dominiraju scenom, s elegantnim blazerima i kaputima do poda koji se bez napora draperišu na Grayinoj figuri. To je promišljena odluka, karakteristični pečat Matthewa M. Williamsa u jednoj od njegovih posljednjih kolekcija za Givenchy. Čak i u proljetno-ljetnoj kolekciji, odsutnost boje govori mnogo, naglašavajući trajnu privlačnost jednostavnosti.

Rafiniranost i ženstvenost na prijestolju

Williamsova vizija se prevodi u pažljivo krojene komade koji odišu prefinjenom i ženstvenom glamurom. Crna, bjelokostna i kraljevska plava boja dominiraju, a njihova suptilna elegancija savršeno se nadopunjuje s laganim pleteninama i oštro krojenim minicama. U stilizaciji modne ikone Carine Roitfeld, svaki ansambl je potvrda napredne mode. Gray, s njezinom ležernom a istovremeno prefinjenom aurom, dopušta odjeći da govori, a čiste linije i beznaporan pad stvaraju modernu estetiku na pozadini eteričke bijele boje.

Dodaci s oštricom: Savršen završni dodir

Kampanja ne štedi na dodacima, dodajući upravo savršenu dozu oštrine. Preoblikovana ruksak Voyou, ukrašena oversized teksturiranim srebrnim kopčama i izrađena od glatke kože, krade show. Njen elegantan lanac s gradijentnim karikama nudi prefinjen izraz za dan i noć, savršeno nadopunjujući opću minimalističku temu.

Givenchyjeva proljetno-ljetna kampanja 2024. je gubitak svježeg zraka u svijetu često zasićenom pretjerivanjem. To je moćan podsjetnik da se ponekad najjači izrazi daju tihim samopouzdanjem jednostavnosti. Ova je kolekcija namijenjena onima koji cijene besmrtnu eleganciju i trajnu snagu dobro izrađenih komada. To je potvrda da pravi stil nadilazi trendove i da je ponekad manje zaista više.