Pretraži

Heavenly Joy
Heavenly Joy

Inspiracija u bojama: Heavenly Joy – Dizajn koji spaja vitraje i emajliranje

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potičući pozitivne emocije i dobro raspoloženje. One su sinonim za ljeto, koje je idealno godišnje doba za igru s upečatljivim uzorcima i modnim detaljima. No, čak i ako ste ljubitelj klasičnih odjevnih komada, ne morate se odreći uživanja u bojama.

Kako biste podigli i oživjeli svoj cjelokupan izgled, možete posegnuti za originalnim modnim dodacima kao što su šarene svilene marame ili vječni nakit. Ovi dodaci mogu dodati dozu boje i stila vašem izgledu, a istovremeno su prilagodljivi za nošenje kroz sva godišnja doba.

Našu inspiraciju smo pronašli u prekrasnim kolekcijama nakita FREYWILLE. Izuzetno nas je oduševio nevjerojatan kolorit seta Heavenly Joy iz kolekcije Ode to Joy of Life. Taj set podsjeća na svjetlost koja se rastapa u dugine boje te slavi najljepše ljudske emocije. Svi komadi ovog umjetničkog nakita FREYWILLE su izrađeni tehnikom finog emajliranja, a vrhunska izvedba je rezultat više od 100 koraka pažljivo izrađenog ručnog rada.

 Heavenly Joy

Pri stvaranju dizajna Heavenly Joy, umjetnici i stručnjaci za fino emajliranje iz FREYWILLE-a pronašli su inspiraciju u impresivnim primjerima tehnike vitraja na gotičkim srednjovjekovnim katedralama.

U povijesti gotike, ljudi su razvili ideju kombiniranja komadića obojenog stakla kako bi stvorili sliku. Kada se vitraj postavi na prozor, oživljava pod sunčevom svjetlošću i dopušta prolazak svjetlosti, stvarajući nevjerojatan spektar boja. Tisuće boja u vitraju metafora su za najljepše ljudske emocije koje izgledaju kao nježni treptaji duše.

FREYWILLE
FREYWILLE

FREYWILLE nakit iz seta Heavenly Joy  je čarobna  igra svjetlosti  i boja koja pristaje svakoj puti te  ističe njezinu ljepotu suptilnim svjetlucanjem i sjajem. Odlično se uklapa u svaki styling te pruža osjećaj kao da sa sobom nosite mali komadić neba.

U ulozi modela je prelijepa Leonarda Zeba iz agencije Talia Model.