Pretraži

Ivana Jurić: Proljetna kolekcija 2024

Ivana Jurić se pokazala kao dizajnerica koja uspijeva uhvatiti duh vremena i pretočiti ga u kolekciju koja očarava svojom jednostavnošću i elegancijom. Njezina proljetno-ljetna linija za 2024. godinu donosi nam plisirane haljine koje odišu sofisticiranošću, udobnošću i ženstvenošću.

Kolekcija Ivana Jurić ističe se po naglašenim naborima i volumenu, no istovremeno zadržava eleganciju zahvaljujući istaknutom struku koji oblikuje žensku figuru na nenametljiv način. Svaka haljina iz ove kolekcije nosi pečat beskompromisne kvalitete i pažljivo promišljenog dizajna. Bogatstvo materijala kombinirano s jednostavnim krojevima čini ovu kolekciju pravim izborom za različite prigode, od opuštenih dnevnih izlazaka do večernjih događanja.

Ono što Ivana Jurić čini posebnom dizajnericom jest njezina sposobnost pronalaska inspiracije u svijetu oko sebe. Promatrajući gradsku vrevu, pijuckajući kavu u omiljenom kafiću ili jednostavno uživajući u šetnji, ona pronalazi motive koji će oblikovati njene kreacije. To je ono što njene haljine čini tako autentičnima i nosivima – one su stvorene za žene koje cijene funkcionalnost, udobnost i stil.

Na reviji koja je održana kako bi se predstavila ova fantastična kolekcija, Ivana Jurić je odlučila upotpuniti svoje kreacije sunčanim naočalama iz nove kolekcije francuskog brenda Face A Face iz Optike Sedić. Ove naočale savršeno se uklapaju u estetiku Jurićevih haljina, pružajući nositeljicama ne samo zaštitu od sunca, već i dodatni dozu stila i sofisticiranosti.

Savršen balans između dizajna i funkcionalnosti, kao i pažljivo odabrani detalji, čine Ivana Jurić nezaobilaznim imenom na modnoj sceni. Njezina proljetno-ljetna kolekcija za 2024. godinu definitivno će pronaći put do ormara mnogih žena koje cijene eleganciju, udobnost i autentičan modni izričaj.