Pretraži

Jellyfish In Space: Nova gastronomska avantura na horizontu

Zagreb se budi u proljetnom zagrljaju, a s njime i omiljeni bar i restoran Jellyfish In Space. Ne samo da su vrata otvorena za užurbanu večeru tijekom tjedna, već i za gurmanska istraživanja uz street food specijalitete koji spajaju latino i istočnjačke arome.

Novi proljetno-ljetni jelovnik mami gurmane na putovanje kroz nepoznate okuse. Iznenađujuće kombinacije sastojaka, osvježavajuće teksture i jedinstvene prezentacije obećavaju užitak za sva osjetila.

Svježa salata od proljetnog pileća mesa, Hummus nachos i Katsu losos samo su dio neobičnih specijaliteta koji čekaju da budu otkriveni. Ljubitelji sušija mogu se prepustiti čarima Fried uramaki salmona, Futomaki spring dragona, Uramaki wakamea i Uramaki shrimp tartara.

“Okusi su bogati, ali savršeno balansirani. Osjetit ćete sve nijanse, a nijedan sastojak ne dominira”, otkriva suosnivač Tomislav Sulić. Stil ostaje prepoznatljiv, oplemenjen novim detaljima. Lavanda, humus, pistacije, đumbir, wakame i imitacija kavijara u dvije varijanti (soja i citrusna) plešu tango na tanjuru. Sezam i sezamov umak nadopunjuju paletu okusa.

Uz ukusnu hranu, savršenu za tople dane, stižu i tri nova koktela inspirirana Putem svile. “Han”, “Asian craft” i “Europe” odaju počast ovoj trgovačkoj mreži koja je povezala Sredozemlje s istočnom Azijom. Kokteli poput “9000 km”, “Marko Polo” i “Traveler” nadopunjuju ponudu i slave putnike i sudionike Puta svile.

“Kao i u hrani, i u koktelima se osjete arome Puta svile. Arapski začini za kavu, sirup od čaja, liker od kave, đumbir, cordial od papra i lavanda prenose nas u daleke svjetove”, kaže Tomislav. “Nova ponuda je oda sudionicima Puta svile koji su nam omogućili da danas uživamo u bogatstvu okusa.”

Prepustite se novim, osvježavajućim okusima u Jellyfish In Space-u i otkrijte nepoznate dimenzije gastronomije. Rezervirajte svoje mjesto na broj 091 614 4464 ili online,