Pretraži

Jeremy Allen White: Calvin Kleinov odraz grada

New York je grad koji oduvijek privlači kreativne ljude, a Jeremy Allen White je jedan od najnovijih koji su se pridružili tom popisu. Glumac, poznat po ulozi Kevina Costnera u seriji “Shameless”, nedavno je postao zaštitno lice Calvin Kleinove proljetne kampanje 2024. godine.

Kampanja, snimljena od strane Merta Alasa, prikazuje Whitea u raznim stilovima Calvin Klein donjeg rublja, od Intense Power gaćica do Micro Mesh boksera. Whiteov snažan stas i samouvjereno ponašanje savršeno odražavaju brendovu estetiku i fokus na kvalitetne materijale.

No, osim toga, Whiteov izgled i ponašanje također su odraz New Yorka. Njegova snažna tjelesna građa i samouvjereni hod podsjećaju na gradske ulične košarkaše, dok mu ležerno držanje i autentičan izraz lica daju dojam da je rođen i odrastao u ovom gradu.

“Jeremy Allen White je oličenje modernog muškarca”, rekao je glavni marketinški direktor Calvin Kleina, Jonathan Bottomley. “On je samouvjeren, autentičan i utjelovljuje duh New Yorka. Presretni smo što ga imamo kao predstavnika našeg brenda za proljeće 2024.”

Kampanja je još jedan dokaz Calvin Kleinove predanosti inovacijama i stilu. Kolekcija predstavlja osvježene verzije klasičnih Calvin Klein dizajna, s novim logotipima i unaprijeđenim materijalima koji osiguravaju i udobnost i stil. Od elegantnih linija Intense Power gaćica do prozračnog udobnosti Micro Mesh boksera, kolekcija zadovoljava širok raspon preferencija.

“Uzbuđeni smo što našim kupcima možemo ponuditi svježu interpretaciju našeg ikonskog donjeg rublja”, rekao je Bottomley. “Ova kolekcija je o spajanju modernih inovacija s bezvremenskim dizajnom, stvarajući komade u kojima se muškarci mogu osjećati samouvjereno svaki dan.”

S Jeremyjem Allen Whiteom kao glavnim glumcem, Calvin Kleinova proljetna kampanja 2024. je hrabra i stilska izjava koja hvata suštinu brenda. Poruka kampanje o samoizražavanju, inovacijama i udobnosti rezonira s generacijom muškaraca koji traže donje rublje koje je i funkcionalno i moderno.