Pretraži

Josipa Lisac u Klubu Sax: Intimni koncert za nezaboravnu glazbenu večer

Josipa Lisac će obilježiti završetak obljetničke sezone zagrebačkog kluba Sax spektakularnim intimnim koncertom u četvrtak, 25. travnja. Klub u Palmotićevoj ove je godine proslavio 25 godina rada, a Josipa Lisac će tu značajnu obljetnicu zaokružiti jedinstvenim nastupom.

Tijekom ove sezone, klub Sax bio je domaćin nezaboravnih nastupa velikih glazbenih imena poput Zabranjenog pušenja, Rambo Amadeusa, Letu štuke te izuzetno popularnih rezidencija Buč Kesidi i Pipsa. Sada, Josipa Lisac će se pridružiti ovom impresivnom nizu izvođača, donoseći svoj prepoznatljivi stil i emociju na pozornicu.

O JEDNOJ MLADOSTI – JOSIPA LISAC

Nastup Josipe Lisac bit će poseban po tome što će klub Sax biti pretvoren u mali intimni jazz klub, pružajući publici neponovljivo iskustvo uživanja u glazbi. Josipa će sa svojim bendom izvesti koncert u jednom od najmanjih kapaciteta u Zagrebu u posljednjih dvadesetak godina, čime će se stvoriti izuzetno intimna atmosfera za sve prisutne.

Ulaznice za ovaj ekskluzivni intimni koncert bit će u prodaji od petka, 5. travnja, s početkom u 9 sati putem sustava Eventim. Dostupno će biti samo 40 sjedećih mjesta po cijeni od 57 eura te 140 ulaznica za sektor stajanje po cijeni od 42 eura. Budući da je broj ulaznica ograničen na samo 180, preporučuje se brza kupovina kako biste osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom glazbenom događaju.

Ne propustite priliku biti dio ovog posebnog koncertnog doživljaja s Josipom Lisac u klubu Sax. Očekuje vas večer puna emocija, nezaboravnih glazbenih trenutaka i intimne atmosfere koja će vas dirnuti i ostati urezana u vaša srca i sjećanja.