Pretraži

Zagrljaj u obliku nakita: Nova Juno kolekcija proljeće/ljeto 2024.

Juno studio predstavlja novu kolekciju nakita za proljeće/ljeto 2024. godine, inspiriranu nježnim dodirom ruku i snagom zagrljaja. Kolekcija se fokusira na slatkovodne bisere, obgrljene srebrom i 24k pozlaćenim srebrom, te na prirodne motive koji su Anitin, autorice kolekcije, vječni izvor inspiracije.

Zagrljaj kao simbol podrške i ljubavi

Nova kampanja Juno studija stavlja u fokus ženu i nježnost dodira ruku. Zagrljaj je univerzalni simbol podrške, ljubavi i brige koji nas prati kroz cijeli život. Čak i kada fizički nismo u zagrljaju voljene osobe, osjećaj topline i povezanosti ostaje s nama.

Nakit koji postaje dio vas

Nova Juno kolekcija nudi elegantne i moderne komade nakita koji se savršeno uklapaju u svaki stil i odjevnu kombinaciju. Izrađen od kvalitetnih materijala, ovaj nakit postaje dio vas i vašeg identiteta. Bez obzira nosite li poslovno odijelo, romantičnu haljinu ili casual odjeću, Juno nakit će vam dati dodatnu dozu samopouzdanja i glamura.

Osnaživanje žene u svim ulogama

Anita, autorica kolekcije, kaže: “Ovom kolekcijom sam htjela osnažiti ženu, majku, sestru, prijateljicu, kćer i pokazati da unatoč svim izazovima koje život nosi, ona može biti sve što želi. Nakit je savršen način da izrazimo svoju snagu, samouvjerenost i ranjivost. Dopustiamo si da preuzmemo sve uloge i da se u svakoj od njih osjećamo sjajno.”

Juno – nakit za modernu ženu

Od 2016. godine, Juno studio nudi nakit koji pomaže suvremenoj ženi da izraze svoju individualnost i stil. Juno nakit je moderan, a ujedno i klasik, te se može nositi u svim prigodama. Nova kolekcija dostupna je od 11. ožujka na web stranici www.junostudio.co, te u sljedećim trgovinama: Kawa Dubrovnik, Limun Zadar, Experience Trogir i uskoro u Sole Luna u Poreču.

Otkrijte čari nove Juno kolekcije i pronađite savršeni komad nakita koji će vam dati snagu i samopouzdanje da osvojite svijet!