Pretraži

Kako usporiti starenje i poboljšati zdravlje?

U Zagrebu je održana prezentacija brenda spermidineLIFE, koji nudi inovativan pristup usporavanju procesa biološkog i fiziološkog starenja. Dermatolozi, nutricionisti i farmaceuti koji su bili prisutni izrazili su veliko zanimanje za ove proizvode.

Autofagija: Ključna uloga u očuvanju zdravlja

Izv. prof. dr. sc. Marija Buljan, specijalistica dermatologije i venerologije, održala je predavanje o autofagiji, ključnom procesu u održavanju zdravlja i vitalnosti. Objasnila je kako spermidin, ključni sastojak spermidineLIFE® proizvoda, potiče autofagiju i na taj način doprinosi regeneraciji stanica i usporavanju starenja.

“Autofagija je proces čišćenja stanica u kojem se razgrađuju i recikliraju oštećeni dijelovi stanice”, objasnila je prof. Buljan. “S vremenom, autofagija se spolako smanjuje, što dovodi do nakupljanja oštećenih dijelova stanica i starenja. Spermidin je prirodni spoj koji može potaknuti autofagiju i tako nam pomoći da se duže održimo zdravi i vitalni.”

Više od lijepe kože: SpermidineLIFE® za cjelokupno zdravlje

Osim što poboljšava vanjski izgled i mladolikost, spermidineLIFE® utječe i na cjelokupno zdravlje organizma, jačajući imunološki sustav i spriječavajući nastanak brojnih bolesti.

SpermidineLIFE nudi jedinstven pristup usporavanju starenja”, rekao je dr. Ivan Šimić, dermatolog. “Rezultati istraživanja su obećavajući i vjerujem da će ovi proizvodi imati značajan utjecaj na zdravlje i dobrobit ljudi u Hrvatskoj.”

Dostupnost spermidineLIFE® u Hrvatskoj

Brend spermidineLIFE® već je osvojio mnoge poznate ličnosti u svijetu, a sada je dostupan i u Hrvatskoj. Njegova jedinstvena formulacija i znanstveno utemeljeni pristup čine ga idealnim izborom za sve one koji žele sačuvati zdravlje i vitalnost do kasnih godina.

Otkrijte spermidineLIFE® i sami osjetite razliku!

Proizvodi spermidineLIFE® dostupni su u svim bolje opremljenim ljekarnama u Hrvatskoj. Više informacija o brendu i njegovim proizvodima možete pronaći na Instagram profilu Genoaza.