Pretraži

Kolekcija LV Remix: Vječna prerada vintage klasika

U eri u kojoj je nostalgija na vrhuncu, Louis Vuitton je majstorski iskoristio želju za bezvremenskim dizajnima lansiranjem svoje nove kolekcije LV Remix. Ova vibrantna kolekcija udahnjuje novi život ikoničnim stilovima Monogram Vernis i Monogram Denim, a istovremeno uvodi modernu notu ponovnim uvođenjem voljene torbe Croissant.

Kampanja za LV Remix je proslava individualnosti i samoizražavanja, a u njoj sudjeluju četiri globalne zvijezde – Phoebe Dynevor, Lous & the Yakuza, Shay Mitchell i Nana Ouyang – koje zrače samopouzdanjem i stilom utjelovlujući suštinu kolekcije. Živopisna kulisa kampanje, koja prikazuje šarolik spektar LV logotipa i svjetla, savršeno se uklapa u eklektičan raspon monogramiranih boja kolekcije.

Oživljavanje kolekcije Monogram Vernis, koja je debitirala 2000. godine, pokazuje trajnu privlačnost hrabrih, luksuznih komada. Uzlet Monogram Denim-a iz 2005. godine dodaje kolekciji dozu razigranosti i oštrine, dok ponovno uvođenje torbe Croissant, jedinstvene okrugle torbe predstavljene 2002. godine, donosi natrag komad koji je postao kultni favorit među ljubiteljima vintagea.

Asortiman torbi u kolekciji LV Remix sadrži minijaturne, mikro verzije ikoničnih stilova, kao što su Micro Alma Key Holder u raznim bojama i Micro Noé Bag Charm. Ove minijaturne izvedbe pružaju okus baštine brenda i omogućuju personalizirane mogućnosti stylinga.

Ponuda obuće u Monogram Denim-u proširuje urbanu eleganciju kolekcije, s komadima poput Nina Ballerina i Archlight slingback. Uvođenje denim potpetica dodaje odvažan dodir, dok linija Helios Espadrille s klinastim i ravnim sandalama i klasičnom espadrille pruža niz opcija za prigodne ili svečane prilike.

Ključne tenisice, uključujući Neo Run Away i Time Out, su preoblikovane s Monogram Denim detaljima i Monogram Vernis u pastelnoj paleti nježno plave, ružičaste ili krem boje. Ove razigrane, ali sofisticirane tenisice nude suvremeni twist klasičnim stilovima.

Uz porast društvenih medija i viralnih videa koji zarobljavaju uzbuđenje otkrivanja vintage dodataka, Louis Vuitton je ne samo ispunio, već i premašio želje svoje publike pružanjem neusporedivog iskustva preoblikovanih nostalgičnih dizajna. Kolekcija LV Remix tapka u kolektivnu želju za bezvremenskim komadima, dok dodaje modernu notu, osiguravajući da će ovi traženi dizajni ostati relevantni i traženi godinama koje dolaze.

Kolekcija LV Remix je testament sposobnosti brenda da besprijekorno spoji baštinu i inovacije, stvarajući kolekciju koja je istovremeno bezvremenska i trendi. Ova kolekcija je must-have za one koji cijene privlačnost vintage komada i žele uključiti dozu nostalgije u svoje moderne garderobe.