Pretraži

Nova kolekcija brenda Lilith by Katarina Baban u suradnji s Petrom Kurtelom

U kreativnoj suradnji s Petrom Kurtelom predstavljena je nova limitiranu kolekciju za modni brend Lilith by Katarina Baban. Kolekcija nudi niz jedinstvenih modela koji spajaju ženstvenost, urbanost i dozu zaigranosti, odražavajući stilove obje glumice.

Inspiracija i suradnja

Katarina Baban, vlasnica brenda Lilith, već duže vrijeme prati Petrin prepoznatljiv stil koji se savršeno uklapa u estetiku Lilith brenda. To je dovelo do ideje o suradnji na mini kolekciji.

“Dovoljno dugo se poznajemo i privatno i poslovno te Petra prepoznaje estetiku i smjernice branda,” ističe Katarina. “Njezin stil se u nekim segmentima razlikuje od Lilith brenda gdje je naglasak na romantici pa je iskorak iz komfort zone bio obostran. Našle smo se na pola puta.”

Kolekcija

Nova kolekcija nudi raznovrsne modele za različite prigode, od zavodljivih party haljina do elegantnih i klasičnih komada. Uske šljokičave haljine, haljine otvorenih leđa, korzetirane haljine od brokata i mini haljine dubokog izreza samo su neki od modela koji se mogu pronaći u kolekciji.

“Kada mi je Katarina predložila suradnju, bila sam presretna,” kaže Petra. “Cijeli proces je bio više nego ugodan, jer Kate i ja dobro ‘klikamo’. Bilo mi je važno uklopiti modele u Lilith brend i dati svoj pečat. Najveća mi je nagrada to što smo Katarina i ja prezadovoljne rezultatom!”

Limitirana kolekcija dostupna je na Lilith webshopu te u showroomu.