Pretraži

Foto: Bojan Zibar

Ljubav i glazba ispunili CineStar na Valentinovo: Pretpremijera filma “Bob Marley: One Love” oduševila publiku

Mnogobrojni ljubitelji glazbe i kulture okupili su se na Valentinovo u CineStar kinima diljem Hrvatske na pretpremijeri filma “Bob Marley: One Love”. Bio je to savršen spoj romantike i glazbenog uživanja u čast 79. obljetnice rođenja regge glazbenika.

Uz nastup benda “Brain Holidays”, koji je uživo izveo Marleyjeve najpoznatije pjesme, publika se zagrijala za projekciju filma. Pretpremijeru nisu propustili ni poznati likovi poput Mile Kekina sa sinom, Tome Ricova sa suprugom, Marine Mamić, Mije Matića, Ree Hadžiosmanović i mnogih drugih.

Film “Bob Marley: One Love”, produciran u suradnji s njegovom obitelji, nudi intimni uvid u život legendarnog glazbenika. Njegova supruga Rita, sin Ziggy i kći Cedella podijelili su osobne priče i anegdote, otkrivajući čovjeka iza ikone.

“Ništa se ne događa prije nego što dođe vrijeme za to, a sada je došlo to vrijeme da se govori o našem ocu u biografskom izdanju, na velikom platnu”, rekao je Ziggy Marley. “Ovaj film će vam po prvi put predočiti kako je bilo biti u njegovoj blizini, vidjeti njegovu bol, tugu, njegovu radost i njegovo iskupljenje.”

Ulogu Boba Marleya majstorski je odigrao Kingsley Ben-Adir, a Lashana Lynch glumi njegovu suprugu Ritu. Režiju filma potpisuje Reinaldo Marcus Green, nominiran za Oscara za film “Kralj Richard”.

Film “Bob Marley: One Love” od 15. veljače dostupan je na redovnom programu u CineStar kinima diljem Hrvatske. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se upoznate s bogatim životom i univerzalnom porukom mira, ljubavi i pravde legendarnog glazbenika.