Pretraži

Louis Vuitton otvara svoj prvi talijanski kafić na Siciliji

Nakon otvaranja svog ljetnog kafića u Saint-Tropezu, Louis Vuitton nastavlja širiti svoj moderni koncept u Italiju. LVMH otvara boutique u odmaralištu i svoj prvi talijanski kafić u Taormini na Siciliji.

Louis Vuitton Café by Timeo trebao bi upravljati Belmond u vlasništvu LVMH-a. Preuzimajući plave nijanse Mediterana, koncept modne trgovine također nudi hranu, zabavu, tehnologiju i više od robe odjeće i dodataka koje trgovine Louis Vuitton često imaju. 

Kafić se nalazi na prvom katu trgovine koja se nalazi u sklopu resorta. Grand Hotel Timeo u vlasništvu Belmonda na središnjoj ulici Corso Umberto upravljat će radom kafića.

Kafić je postavljen tako da nudi cjelodnevne usluge koje se protežu od doručka do ručka i aperitiva. Kuhar Roberto Toro nadgleda jelovnik koji nudi svoj vlastiti zaokret u prepoznatljivim sicilijanskim delicijama. 

Neke od stavki koje se očekuju na jelovniku uključuju arancini, također poznate kao pržene punjene kuglice od riže i pića poput Taormina Spritza. Prostor je opremljen Bulbo foteljama Fernanda i Humberta Campane i keramičkim pločicama koje odgovaraju plavo-bijeloj mediteranskoj shemi boja posvećenoj tom području.

Lokacija Toarmina jedna je od mnogih odmarališnih boutique koje je Louis Vuitton otvorio kako bi istaknuo svoju kolekciju The Pool. Druge lokacije uključuju Hamptons, Saint Tropez, Francuska; Bodrum, Turska, i Mykonos, Grčka. Boutique sadrži odjeću, torbe, obuću i dodatke iz kolekcije LV by Pool, kao i posebno izdanje prepoznatljive tote torbe Neverfull. Prateći shemu boja, kolekcija koristi bijele i plave nijanse u cijelosti.