Pretraži

Louis Vuitton: Tambour, s Bradleyjem Cooperom u glavnoj ulozi

Louis Vuitton je nedavno predstavio svoju novu kampanju za satove Tambour, u kojoj glumi Bradley Cooper. Kampanja je snimljena u New Yorku i Parizu, a prikazuje Coopera kako istražuje dva grada u svom jedinstvenom stilu.

Cooper je poznat po svom karizmatičnom i otmjenom izgledu, što ga čini idealnim izborom za predstavljanje Tambour satova. Satovi Tambour su poznati po svojoj eleganciji i sofisticiranosti, a Cooperova osobnost savršeno se uklapa u tu sliku.

U kampanji, Cooper se pojavljuje u raznim situacijama, od vožnje automobilom po New Yorku do šetnje po pariškoj ulici. Uvijek je odjeven u luksuznu odjeću i nosi Tambour sat na ruci.

Kampanja je snimljena u crno-bijeloj tehnici, što joj daje klasičan i elegantan izgled. Slike su vrlo stilizirane i odišu atmosferom nostalgije.

Cooper je savršen izbor za predstavljanje Tambour satova. Njegova osobnost i stil savršeno se uklapaju u vrijednosti koje predstavljaju Louis Vuittonovi satovi.

Kampanja je izazvala pozitivne reakcije kritike i publike. Mnogi smatraju da je Cooper odlično odabran za ovu ulogu i da je kampanja vrlo uspješna.

Kampanja je dio šire strategije Louis Vuittona da proširi svoj utjecaj na tržište satova. Louis Vuitton je već poznat po svojim luksuznim torbama i odjeći, a sada želi postati i vodeći igrač na tržištu satova.