Pretraži

Foto: Matea Smolčić Semčar

“Ništa im neće bit”: Komedija koja osvaja srca slavi 50. izvedbu!

Kazalište Moruzgva s ponosom najavljuje jubilarnu 50. izvedbu predstave “Ništa im neće bit'”, romantične komedije koja je u samo 5 mjeseci izvođenja osvojila srca publike diljem Hrvatske. Predstava, prepuna humornih i dirljivih momenata, nudi osvježavajući pogled na ljubav i odnose u kasnijim životnim dobima.

U glavnim ulogama sjaje Ecija Ojdanić i Frano Mašković, čija nevjerojatna kemija i vješto izvedeni komični trenuci čine ovu predstavu pravom poslasticom za gledatelje. Kroz svakodnevne obiteljske situacije, Nada i Dragan, supružnici suočeni s praznim gnijezdom, donose na svjetlo čari i izazove stvaranja novih veza.

“Ništa im neće bit'” nije samo urnebesna komedija, već i predstava koja postavlja univerzalna pitanja o ljubavi, odnosima i pronalaženju sreće. To je priča o nadi, optimizmu i snazi zajedništva koja će vas dirnuti i ostaviti dubok trag.

Upravo je veljača, mjesec ljubavi, idealan trenutak za uživanje u ovoj hvaljenoj predstavi. Proslavite 50. izvedbu s Kazalištem Moruzgva u Sceni Vidra 24. veljače u 20 sati. Ulaznice su dostupne online i na blagajni Scene Vidra.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se nasmijete, osvijestite i zapitate se o važnosti odnosa u vašem životu!