Pretraži

Poche Paris predstavio kolekciju u suradnji s Robertom Severom

Poche Paris s predstavlja svoju novu proljetno-ljetnu kolekciju, ostvarenu u suradnji s dizajnerom Robertom Severom koji je ove sezone preuzeo ulogu art directora i fotografa nove kampanje. Kolekcija donosi inovativne komade obuće i torbi koji zrače suvremenim stilom, kvalitetom i elegancijom.


Kolekcija obiluje mnogim novitetima koji su vjerni filozofiji brenda Poche Paris – stvaranju suvremene i kvalitetne obuće za žene i muškarce. Raspon modela uključuje udobne mokasine za svaki dan, seksi sandale s visokom petom, pletene ravne sandale i udobne natikače, savršene za ljeto. Torbe, kao glavni modni dodatak, vizualno prate ovu priču te su, kao i obuća, izrađene od najkvalitetnijih talijanskih materijala.

Vizuale za ovu kolekciju potpisuje Robert Sever, koji je u ulozi fotografa pronašao inspiraciju u starim plemićkim portretima. Na tim portretima plemići drže dragocjenosti koje simboliziraju njihov status i moć, a kroz Severove fotografije, obuća postaje dragocjenost svakog ormara.


“Za ovu priču bila mi je idealna moja muza, Ana Stanković s kojom radim već dugi niz godina. Za mušku kolekciju izabrao sam Josipa Čolića, koji utjelovljuje ideju suvremenog mladog muškarca – za kakve je i stvorena Poche kolekcija,” istaknuo je Sever. Poche Paris već nekoliko sezona nudi i selekciju odjeće iz kolekcije Robert Sever u svom dućanu u Zagrebu, u Gajevoj ulici.

Ovoga puta, brend je pripremio posebnu ediciju ekskluzivnih komada dostupnih samo u ovoj ponudi. Dugi niz godina obuća Poche Paris ukomponirana je u revije i kampanje brenda Robert Sever, što potvrđuje dugogodišnju uspješnu suradnju.

“S brandom Robert Sever surađujemo već nekoliko godina kroz revije i vizuale koje on stvara za naš brend. Kao art director ove sezone, osmislio je odličnu vizualnu kampanju u kojoj smo uspjeli uključiti i modele.”

Poche Paris, francuski modni brend, utjelovljuje bit pariškog stila – sofisticiranost i stav. Osnovan 2020. godine, brend je brzo stekao priznanje zbog svoje predanosti kvaliteti, individualnosti i jednostavnosti. Njihov slogan, “Qualite, Personalite, Simplicite,” naglašava posvećenost pružanju besprijekornih proizvoda koji rezoniraju s ljubiteljima bezvremenske pariške mode. Inspirirani vibrantnom kulturom i duhom Pariza, njihov dizajn odražava ove elemente, osiguravajući da svaki komad zrači jedinstvenim.


Za više informacija, posjetite Poche Paris boutique u Gajevoj ulici 9A u Zagrebu ili web shop

Photo i styling: Robert Sever
Modeli: Ana Stanković i Josip Čolić
Make up: Monika Špoljar i Sabina Šarić Novak za Jane Iredale
Kosa: Marta Habeić za Kuća Četki
Organizacija: Slobodan Velicki