Pretraži

Sexy Plexy nova kolekcija Happy People probuđuje radost i stil u punom sjaju

Kolekcija “HAPPY PEOPLE” inspirirana je srećom, ljubavlju i optimizmom, a ima jednu jedinu misiju – izmamiti osmijeh na lice svakoj ženi i svima koji je okružuju.

Dizajnerice nakita Sexy Plexy poručuju: “Naša želja je pronaći sreću u malim stvarima.”

Nova kolekcija Sexy Plexy mami osmijeh na lice. “Svaki komad nakita u kolekciji ‘HAPPY PEOPLE’ dizajnirale smo s ljubavlju, stvarajući jedinstvene komade koji nas inspiriraju i nadopunjuju svaku kombinaciju”, govore dizajnerice i arhitektice Iva Kreković Fleiss i Sara Jurlin Šančić. “Kao i uvijek, cijela kolekcija izrađena je od nehrđajućeg čelika kako biste se mogli bezbrižno kupati i sunčati cijelo ljeto. Svi komadi su pozlaćeni, a ovaj put smo dodale i premaz u bojama.”

Noviteti iz Sexy Plexy su stvoreni za ljeto. Tirkizna, koraljna i tamno plava boje predstavljaju ljetne boje i savršeno se slažu s preplanulom kožom i bezbrižnim ljetnim kombinacijama. Veseli dizajni osmišljeni su za razigrane dnevne varijante, dok ljetni motivi s klasičnom pozlatom upotpunjuju svaku večernju kombinaciju.

Uz prepoznatljive motive koje smo osvježile bojama, u kolekciji “HAPPY PEOPLE” pojavljuju se i novi motivi – veseli smiley koji nas podsjeća da uvijek budemo pozitivni, plavi kristal koji nas asocira na more te mali koralj kao podsjetnik na vrijednosti koje trebamo čuvati.

Naušnice, koje se mogu kombinirati na različite načine, čine najveći dio nove kolekcije. Možete složiti nove kombinacije ili osvježiti već postojeću kombinaciju s novim parom naušnica. Osim naušnica, imamo i nove varijante naših prepoznatljivih komada: ogrlice, narukvice od svilenih špaga, perlice i popularne ‘anklete’.

Ove sezone smo dodali i usku ogrlicu koja se nosi oko vrata, savršena za ljetne kombinacije.

Cijene nakita iz nove kolekcije kreću se od 30-70 eura, a Sexy Plexy nakit možete nabaviti online ili u sklopu showrooma u Ilici 14.

Kreativni tim koji stoji iza ove kampanje :
Photo & video : Karmen Poznić
Model : Hana Matija Brkić
MUA : Matea Beranek