Pretraži

Tajči blista u zimskoj kolekciji DeLighta

Kako se bliži blagdansko vrijeme, poznati hrvatski modni brend DeLight predstavlja svoju očaravajuću zimsku kolekciju, koja utjelovljuje esenciju elegancije i topline.

Uz pažljivo odabranu selekciju kaputa, blejzera i odijela ukrašenih blagdanskim dodirima, ova kolekcija je must-have za zahtjevne žene koje žele zračiti sofisticiranošću i stilom tijekom zimskih mjeseci.

Blagdanski sjaj susreće bezvremensku eleganciju

Kolekcija se vrti oko bezvremenskih silueta oplemenjenih dozom blagdanskog blještavila. Crni šljokičasti odijelo ističe se kao statement komad, dok je ljubičasti i zlatni Ann Marie blejzer, izrađen od metaliziranih niti, instant ljubav na prvi pogled. Rubin-crveno vuneno odijelo Maxim, pravi must-have, je neizostavan element klasičnog božićnog looka – blejzer na jednoredno kopčanje, kao i hlače ravnih nogavica dio su tog novog modela odijela koje dolazi iz DeLight kreativne radionice.

Utelovljujući esenciju kolekcije, istaknuta pjevačica i kantautorica Tajči debitira kao lice zimske kampanje DeLighta. Karizmatična umjetnica se savršeno snašla u ulozi, pokazujući eleganciju i sofisticiranost odjevnih predmeta. “Uvijek se osjećam lijepo i samopouzdano u DeLight kreacijama, ali ova kolekcija mi je posebno draga. Odražava našu žensku snagu, izdržljivost kroz životne zime, a opet slavi našu prirodnu ljepotu žarkim bojama”, dijeli Tajči.

Kampanja je snimljena u elegantnom showroomu dizajnerskog studija TriKa, uz fotografiju Franje Matkovića, styling Slađane Divjak, te frizuru i šminku Petre Sever i Ive Kade iz frizerskog studija Glamour.

“Naša zimska kolekcija tradicionalno je naš najveći ponos u DeLightu”, kaže Ivan Friščić, vlasnik i dizajner brenda. “Ona pokazuje našu stručnost u proizvodnji i dokaz je naše predanosti kupcu, kvalitete izrade i vrhunskim tkaninama koje su potpuno prirodnog podrijetla. Uvijek ističem da su naši kaputi uistinu topli i svake sezone se trudimo nabaviti još kvalitetnije i luksuznije tkanine kako bismo našim klijenticama ponudili najbolji proizvod na tržištu”, dodaje Ivan Friščić.

Kolekcija raskošnog vanjskog odijevanja

U kolekciji se nalaze kaput Andrej u zelenoj boji sastavljen od 40 % runske vune, 30 % mohera, 20 % alpake i 10 % kašmira, kao i Ann Marie kaput na dvoredno kopčanje u roza boji. Kaput Andrej u crvenoj verziji istkan je od vlakana sastavljenih od 50 % baby lame, 40 % runske vune i 10 % kašmira te ljubičasti Andrej od 40 % runske vune, 30 % mohera, 20 % alpake i 10 % kašmira). U zimskoj kolekciji se nalaze i kaputi u bež, crnoj, tamnosivoj, svijetlosivoj i tamnoplavoj boji, a cijela kolekcija je dostupna u fizičkoj DeLight trgovini na adresi Vlaška 6 u Zagrebu.

Cijela zimska kolekcija dostupna je u fizičkoj trgovini DeLighta na adresi Vlaška 6 u Zagrebu.