Pretraži

Nova kolekcija vjenčanica brenda FILIA za Proljeće/Ljeto 2024

Za svaku suvremenu mladenku koja sanja o danu vjenčanja gdje će se osjećati elegantno, senzualno i nevjerojatno moderno, dizajnerica Anamarija Filipović-Srhoj nudi savršeno rješenje. Njezin brend FILIA već je dugo sinonim za eleganciju i inovaciju, a nova kolekcija za proljeće/ljeto 2024 nadmašuje sva očekivanja.

Ova nova kolekcija vjenčanica pronalazi savršenu ravnotežu između tradicionalnih silueta i suvremenog modnog izričaja. Inspirirana suvremenim mladenkama koje žele uživati u svom posebnom danu bez ikakvih ograničenja, FILIA vjenčanice ističu se svojom bezvremenskom ljepotom i suptilnom senzualnošću.

Jedna od ključnih karakteristika ovih vjenčanica je upotreba visokokvalitetnih svilenih materijala. Čiste, fluidne linije, prozirni elementi, drapiranje i naglašeni naglasci na struku, ramenima i leđima čine srž ove kolekcije. FILIA se usudi i kreira netipične modele, poput kombinacija svilenih drapiranih korzeta s elegantnim šlepom i hlačama ili lepršavim pelerinama umjesto tradicionalnog vea. Svilene transparentne vjenčanice nježno ističu senzualnost i eleganciju ženskog tijela, dok bogate čipke i drapirani korzeti dodaju dozu romantike.

Anamarija Filipović-Srhoj ističe: “Naša je misija njegovanje personaliziranog pristupa u dizajniranju vjenčane odjeće, jer svaka mladenka zaslužuje da se osjeća posebno i jedinstveno na svom vjenčanju. Svakom komadu posvećujemo pažnju, fokusirajući se ne samo na estetiku, već i na udobnost, samopouzdanje i slobodu pokreta mladenke.”

Editorijal koji prati ovu kolekciju zrači elegancijom i suvremenim duhom, a za to su zaslužni model Jelena Huđek, fotografkinja Petra Mikšik, vizažistica i frizerka Ivana Lončar te nakit Cherry Dear. Detaljne informacije o kolekciji dostupne su na web stranici brenda FILIA i na njihovom Instagram profilu. Za sve zainteresirane, vjenčanicu je moguće isprobati i naručiti u FILIA showroomu uz prethodnu rezervaciju termina putem e-maila: info@filia.design.

Nova kolekcija vjenčanica brenda FILIA za proljeće/ljeto 2024 obećava da će svaka mladenka pronaći vjenčanicu svojih snova, koja će istinski naglasiti njezinu osobnost i ljepotu, dok će istovremeno odražavati duh suvremenog vremena.