Pretraži

Ženska priča rasprodala Sax uz raspravu o Valentinovu!

Druga po redu Ženska priča, talk-show Marijane Perinić, sinoć je rasprodala Sax! Publika je bila oduševljena raspravom o Valentinovu s Natašom Janjić Medančić, Sanelom Kovačević Nelly, Robertom Marekovićem i Zlatanom Zuhrićem Zuhrom.

Tema “Ususret Valentinovu” potaknula je živahnu raspravu. Nisu se svi složili da je Valentinovo iskreno iskazivanje ljubavi, a glavni zaključak je bio da bi se trud u odnosu trebao ulagati svaki dan, a ne samo na taj dan.

Zuhrić je izjavio da on “razbija Valentinovo na rate”, iznenađujući svoju ženu sitnicama bez obzira na datum. Otkrio je i zanimljivu anegdotu o tome kako je s njom završio: “Oženio sam se u 60. godini s ženom s kojom sam hodao prije 28 godina.”

Tema pronalaska “prave osobe” također je bila na tapetu. Mareković je s humorom ispričao o svojim neuspjesima na Tinderu i istaknuo da u odnosu daje previše od sebe. Nataša Janjić Medančić je ženskom dijelu publike dala savjet: “Dopusti muškarcu da se potrudi oko tebe. To je najvažniji savjet svim ženama.” Sanela Kovačević Nelly je dodala: “Kada muškarac gubi interes, pusti ga. Nemoj se ponižavati i proganjati ga.”

Publika je izašla prepuna dojmova s ove epizode Ženske priče, a rasprava se pri kraju jedva završila.