Pretraži

Adidas Originals x Sporty & Rich udružuju snage za drugu suradničku kolekciju

Za drugu suradničku kolekciju, adidas Originals i kalifornijski brend Sporty & Rich udružili su snage kako bi stvorili kolekciju odjeće i obuće koja crpi inspiraciju iz njihovog zajedničkog etosa – fokusiranja na dobrobit i brigu o sebi.

Uniseks kolekcija adidas Originals i Sporty & Rich donosi osvježavajući preobražaj vintage sportske odjeće i arhivskih komada, uz izdignute detalje. Istaknuti model u kolekciji je Samba OG Sporty & Rich, koji se ponovno pojavljuje u tri glavne boje: bijeloj, plavoj žutoj i krem bijeloj. Svaki par dolazi s elegantnim bisernim privjeskom za ključeve i upakiran je u posebno dizajniranu ko-brendiranu kutiju.

Ostatak kolekcije obuhvaća retro-inspiriranu odjeću, uključujući majice s motivima iz prošlosti, nogometne dresove, džempere s V-izrezom i kratke hlače u nijansama kreme, tamnoplave i plave boje.

Sporty & Rich, brend koji je osnovala Emily Oberg, predstavlja istinsku inovaciju u dizajnu koja nadilazi isključivo estetiku. S početkom kao moodboard, ovaj brend je evoluirao u časopis, etiketu i simbol sveobuhvatnog životnog stila. Sporty & Rich duboko oslikava duh generacije koja se suočava s kompleksnostima suvremenog života.

Druga suradnička kolekcija očekuje se da će svečano biti predstavljena 15. lipnja, a bit će dostupna ekskluzivno putem adidasove platforme CONFIRMED i Sporty & Rich platforme za e-trgovinu.