Pretraži

Aleksandra Dojčinović otvara pop-up Opticu La Vie: Modni dodaci kao ključni element osobnog stila

U današnjem užurbanom načinu života, kada se sve, pa i moda, mijenja brzinom svjetlosti, jedinstvenost i individualnost postaju sve važniji. Najlakši način za istaknuti se u masi, ali i produžiti rok trajanja odjevnih komada, su modni dodaci.

Svjesna toga je i hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja svojim klijenticama od prošlog vikenda nudi još potpuniji osjećaj mode i stila, zahvaljujući otvorenju pop-up Optice La Vie unutar svog Lei Lou boutiquea u zagrebačkoj Ilici.

Iskustvo shoppinga na jednom mjestu u srcu Zagreba

Riječ je o trenutno vrlo trendi konceptu dizajnerskih dućana koji, u istom prostoru, svojim klijentima nude apsolutno sve – od odjeće, torbica i cipela s potpisom do nakita, šešira i, kao u ovom slučaju, sunčanih naočala najpoznatijih svjetskih modnih kuća. Radi se o potpuno revolucionarnom iskustvu shoppinga gdje na jednom mjestu, uz personalizirani pristup i uslugu, sa svega nekoliko pomno odabranih detalja, možete nadograditi vlastiti stil, dati mu nove smjernice pa čak ga i potpuno promijeniti.

“Nije tajna da su naočale moja velika strast, moj način izražavanja osobnog stila, a nerijetko i izvor dobrog raspoloženja. Jasno mi je koliko su one važne, ponajprije iz zdravstvenih razloga jer čuvaju oči, ali i estetskih, zbog čega izbor okvira nikada nije bio toliko velik kao danas. Na ovaj način željela sam svima koji vole shopping u centru grada ponuditi ekskluzivnu, pažljivo odabranu selekciju naočala koje inače imam u sklopu svoje Optice La Vie u Trpinjskoj ulici u Zagrebu, dok svom butiku u Ilici dajem jednu potpuno novu dimenziju”, pojasnila je Dojčinović.

Sudeći po broju posjetitelja na otvorenju, pogotovo onih poznatih, jasno je da je ovo mjesto upravo ono što je nedostajalo srcu Zagreba. Od sada, svi ljubitelji mode i stila mogu istovremeno uživati u cjelovitom shopping iskustvu, istražujući bogat

Aleksandrin novi projekt podržali su i brojni poznati: arhitekt Ante Vrban, koji je i potpisao sam interijer, uspješna poduzetnica Branka Krstulović, dizajnerica interijera Lana Banely, glumice Petra Kurtela, Marija Jerneić, Judita Franković Brdar i Ecija Ojdanić, televizijska voditeljica Ana Radišić te bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta Anica Kovač.