Pretraži

Mint Club & More: Kada zabava i gastronomija stvaraju nezaboravno iskustvo

Zahvaljujući klubovima koji osim pića i glazbenog programa posjetiteljima nude i gastro ponudu, tjedni i vikend izlasci s društvom poprimili su sasvim novu dimenziju zabave. Zagrebačka noćna scena iz godine u godinu raste, a Zagreb se smjestio “rame uz rame” svjetskim metropolama. Među brojnim lokacijama za izlazak, posebno se ističe MINT club & more, mjesto za jedinstveno i nezaboravno iskustvo.

Prepoznatljiv po Cabaret dinner show-u, potpuno novom i drugačijem konceptu zabave, MINT club & more nudi savršen spoj cabaret predstava i očaravajućeg ambijenta, zabave, vrhunske gastronomske ponude te besprijekorne usluge. Jedinstvenim pristupom nudi sve što je potrebno da noć bude nezaboravna, spektakl koji očara sva osjetila i doživljaj koji ostaje u pamćenju. Gastro ponuda dio je tog spektakla.

Zagreb – nova noćna scena koja osvaja svjetske metropole

Jelovnik doveden do čistog savršenstva s okusima koji će nadmašiti sva očekivanja razmazit će okusne pupoljke gastro entuzijasta. Baziran je na internacionalnoj i mediteranskoj kuhinji, a svako jelo pripremljeno je od vrhunskih, svježih i posebno odabranih namirnica. Prilikom pripreme hrane koriste se nove i moderne tehnike, sljubljuju se razni okusi, teksture i elementi modernog i tradicionalnog.

Bogati menu obiluje brojnim specijalitetima, a nezaboravna večer počinje večerom za pamćenje. Predjelo poput ručno kosanog tatarskog bifteka od simentalke, domaćeg maslaca, praha od maslinovog ulja i tosta, odlična je uvertira u bogatstvo okusa koji se nude.

Rižoto od repova kraljevskih kozica šafrana i tartufate; file lososa s baršunastim umakom veluteom od komorača i jabuke, milefogllieom od krumpira i coulis od dimljene pečene paprike; janjeći kotleti pečeni na roštilju na drveni ugljen s kremom od baby špinata, paljene padron papričice i redukcija od vina i aromatičnog bilja; pljukanci s trakicama bifteka, tostiranim pinjolima, demiglace umakom, sušen

Foto: Ivan Klekar