Pretraži

Amas Concept oduševljava novim T-shirtima i torbama za svakodnevni ljetni stil

Jedan od omiljenih hrvatskih brendova, Amas Concept, ove sezone nudi neodoljivu kolekciju za ljeto koja će oduševiti ljubiteljice domaćeg dizajna. Uz već prepoznatljiv nakit i naočale, sada se možete ukrasiti i trendovskim t-shirtovima te praktičnim torbama.

T-shirtevi od organskog pamuka s prepoznatljivim motivima

Majice su izrađene od 100% organskog pamuka, nudeći udobnost i kvalitetu uz brigu o okolišu. Print je oslikana ekološki prihvatljivom inkjet tehnologijom s biorazgradivim bojama na bazi vode.

Dostupni su modeli za odrasle i djecu, ukrašeni prepoznatljivim motivima Amas rozeta – duž rukava ili naprijed kao logo. Cijene se kreću od 30 eura za dječje do 50 eura za majice za odrasle.

Nove torbe za plažu i svakodnevno nošenje

Osim popularnih torbi za plažu iz prošle godine, Amas Concept nudi i nove modele manjih dimenzija. Lagane i praktične, savršene su i za svakodnevno nošenje.

Novi Amas Concept store

Uzbuđeni smo što vam najavljujemo otvaranje Amas Concept storea u Iadera Falkensteiner hotelu u Punta Skali! Povodom otvaranja, predstavljamo i Drop 1, dio kolekcije za predsezonu, dok će Drop 2 biti dostupan kroz mjesec dana. Osim toga, ove sezone bit će postavljen i Pop Up shop u Diadora Family hotelu, što je bila i inspiracija i za izradu kolekcije za djecu.

Kampanju za novu kolekciju snimio je talentirani fotograf Fabio Šimičev, a model je, osim dizajnerice Petre Mičić Garibović, bila i njena kćer Zita.

Nove t-shirtevi i torbe Amas Concept možete pronaći na web trgovini https://www.amas-bijoux.com/, Instagramu brenda te u Amas poslovnicama.