Pretraži

Bradonja i Plava nova kolekcija odiše mekoćom i beskrajnom lakoćom

U svijetu pretrpanom informacijama i brzim tempom života, često se pitamo: može li se odjećom prizvati ona željena mekoća i lakoća života? U Bradonja i Plava odgovor su pronašli u novoj kolekciji koja spaja bogate japanske inspiracije s bezbrižnom retro estetikom 70-ih i 80-ih.

Kolekcija nudi bogatstvo boja i opušteni stil, savršeno odgovarajući modernom nomandskom duhu. Najmekše T-majice od bambusovih vlakana ukrašene su floralnim, pomalo japanskim printom, a bambus je odabran i zbog svojih “zelenih” svojstava. Poseban ponos kolekcije je rekonstruirani kimono model inspiriran originalnim japanskim kimonom iz 70-ih.

Žive i tople boje – crvena, žutosmeđa i zelena – dominiraju hlačama, suknjama i haljinama. Detalji vezanja i vezica podsjećaju na doba kada su zvijezde postale hit, a posjedovati ih značilo je sreću. Pametne vezice omogućuju da sami oblikujete volumen hlačnica ili suknje, zatežući ih u struku i bokovima za elegantniji izgled, a otpuštajući ih prema dolje za laganiju i udobniju liniju.

Više od odjeće ne možemo tražiti – ova kolekcija nudi boje koje vesele, detalje koji zabavljaju i osjećaj beskrajne mekoće i lakoće. Dođite u Bradonja i Plava i uronite u japanski retro san!