Pretraži

AMOMENTO: Korejski modni brend reinterpretira Art Deco za modernu eru

Kolekcija AMOMENTO za jesen/zimu 2023. godine, “Ne ukrašavam (ne)”, donosi svjež pogled na pokret Art Deco, obogaćujući ga modernim senzibilitetima i održivim praksama. Naslov kolekcije odražava njezino suptilno pristupanje ukrašavanju, prihvaćajući i minimalizam i složenije detalje.

Fuzija minimalizma i Art Decoa:

Specifični minimalizam kolekcije vidljiv je u njezinim čistim linijama, geometrijskim oblicima i monokromatskoj paleti boja. Međutim, elementi Art Decoa pojavljuju se zahvaljujući čipki, shirringu i vezu, dodajući dodir elegancije i složenosti. Ovi detalji nisu samo ukrasi; oni postaju sastavni elementi dizajna, doprinoseći ukupnoj estetici i funkcionalnosti kolekcije.

Održivi materijali:

AMOMENTO-vo ulaganje u održivost usklađeno je s fokusom Art Deco razdoblja na zanatstvu i trajnosti. Kolekcija uključuje organski pamuk, vintage vunu i održive boje, osiguravajući da je svaki komad izrađen s brigom za okoliš.

Paleta boja za modernu ženu:

Paleta boja kolekcije je skladna mješavina neutralnih boja i nijansi boja. Ekru, tamno smeđa i crna pružaju vječnu osnovu, dok naglasci crvene, plave i zelene boje dodaju živost i osobnost. Ove boje nadopunjuju minimalističku estetiku kolekcije, stvarajući osjećaj sofisticiranosti i suptilne elegancije.

Kampanja: Uhvatiti poetsku ljepotu zime:

Kampanja kolekcije hvata bit poetske ljepote zime, prikazujući odjeću u okruženju smrznutih krajolika i svježeg zraka. Subjekti su fotografirani s ružičastim nosovima i neurednom kosom, naglašavajući surove realnosti zime, ali istovremeno ističući toplinu i stil AMOMENTO komada. Puffy kaputi, slojevi i balaklavi pružaju zaštitu od elemenata, ali zadržavaju osjećaj stila i sofisticiranosti.

Pariški pop-up: Fokus na korejsku umjetnost:

Pariški pop-up AMOMENTO-a dodatno je demonstrirao predanost brenda umjetnosti i inovacijama. Pop-up je predstavio rad tri korejska umjetnika – Giseoka Kima, Jaewon Leeja i Minjae Songa – stapajući njihov rad besprijekorno s estetikom kolekcije. Suradnja je pokazala globalni doseg brenda i njegovo ulaganje u promicanje raznolikih umjetničkih oblika.

Kolekcija AMOMENTO za jesen/zimu 2023. godine, “Ne ukrašavam (ne)”, svjedok je sposobnosti brenda da reinterpretira klasične stilove s modernim preokretom. Fuzija minimalizma, elemenata Art Decoa i održivih materijala stvara vječni i sofisticirani ormar koji hvata bit moderne ženstvenosti. Pariški pop-up dodatno je učvrstio AMOMENTO-vo ulaganje u inovacije i umjetničko izražavanje, čineći ga brendom koji treba paziti u godinama koje dolaze.