Pretraži

Zara Hair: Kolekcija koja će vašu kosu pretvoriti u umjetničko djelo

Otprilike dvije desetljeća nakon što nas je oduševila svojom linijom parfema i samo dvije godine otkako je debitirala svoju liniju šminke, Zara nastavlja preoblikovati svoje pojmove o ljepoti predstavljanjem Zara Hair.

Da započne ovo novo poglavlje, brend se udružio s vizionarskim frizerom i kreativnim direktorom Guidom Palauom kako bi ljubiteljima ljepote pružio iskustvo njege kose kakvo dosad nisu imali.

Upravo na vrijeme za blještanje blagdanske sezone, Zara Hairova kolekcija ‘GLITTER IN GOLD’ je visoko-učinkovit, modno-fokusirani ispad. Služeći kao odvažan prikaz magije koja nas čeka 2024. godine, ova četverodijelna kolekcija je savršena za one koji traže da dodaju malo pizzazz-a svojim frizurama ovog mjeseca.

Opisujući kolekciju kao “šminku za kosu”, Guido je dizajnirao proizvode koji korisnicima omogućuju da idu izvan granica s ljepotom kose. Kolekcija sadrži Gold Gel, mekani bijelo-zlatni krem koji djeluje kao highlighter za jagodice za vašu kosu. Njegova neprljava brončana boja, delikatna hladnoća i gradijentna formula omogućuju dramatičan ili suptilan zlatni sjaj, sve dok vaša kosa prirodno sjaji.

Uz Gold Gel, kolekcija uključuje i Gold Glitter Spray, jednostavan dodatak vašoj beauty rutini prije izlaska u noć. Ova fina maglica stvara efekt bijelog šljokica koji se može slagati na željenu razinu učinka.

Ali glamur se tu ne zaustavlja. Kolekcija također uključuje dva zadivljujuća dodatka: Gold Bobby Pin i Gold Comb. Gold Bobby Pin, poboljšana verzija osnovnog dodatka, kombinira praktičnost s modnim zlatnim završetkom. U međuvremenu, Gold Comb, sa svojim širokim zubima, svestrani je dodatak bilo kojoj teksturi ili stilu kose.

Da bi pomogao u pokretanju kolekcije, Guido je pozvao modelku i V cover star Kaiu Gerber da prikaže kolekciju u nizu videa. Kaia, Guidova dugogodišnja prijateljica i muza, savršeno utjelovljuje duh Zara Haira, opisanog kao “i relatable i aspirational”. “Želi se zabavljati sa svojom kosom”, kaže Guido.

Zara Hair ‘GLITTER IN GOLD’ kolekcija od Guido Palaua sada je dostupna na zara.com.