Pretraži

Nova ljetna kolekcija Anovi Ivona Glavaš oduševljava elegancijom i ženstvenosti

Ljetna kolekcija modne kuće Anovi, koju predvodi dizajnerica Ivona Glavaš, donosi dašak elegancije i senzualnosti na predivnom Martinis Marchi posjedu na Šolti.

Ova nova kolekcija, snimljena u autentičnom okruženju dvorca, odiše sofisticiranošću i ženstvenošću, istovremeno ostajući vjerno prepoznatljivom stilu Anovi brenda.

Haljina kao zvijezda kolekcije

Centralni motiv ove kolekcije su haljine, vječni simbol ženske elegancije. Ivona Glavaš inspiraciju je pronašla u dugim ljetnim danima i noćima koje je provela u Martinis Marchi dvorcu. Osjećaj privatnosti, diskretni luksuz i harmonija mjesta pretočeni su u svaki komad ove kolekcije, čineći je ne samo estetski privlačnom, već i emotivno bogatom.

Dizajn koji oduzima dah

Kolekcija se ističe jednostavnim krojevima s naglaskom na figuru, donoseći sofisticiranu eleganciju kroz neutralne boje, duboke dekoltee i senzualne proreze. Ove odvažne siluete istovremeno su smjele i profinjene, omogućujući nositeljicama da ih nose u različitim prigodama, od dnevnih do večernjih događanja.

Multifunkcionalnost i praktičnost

Jedan od ključnih elemenata nove kolekcije je njezina prilagodljivost. Haljine su dizajnirane tako da se mogu nositi na više načina, omogućujući ženama da se lako transformiraju iz ležernog dnevnog izdanja u sofisticiranu večernju eleganciju. Ova multifunkcionalnost čini ih idealnim izborom za dugo ljeto prepuno raznolikih aktivnosti.

Savršena kulisa za savršenu kolekciju

Martinis Marchi dvorac, sa svojom bogatom poviješću i bezvremenskim šarmom, pružio je idealnu pozadinu za snimanje kampanje. Prekrasan okoliš i elegantna arhitektura dvorca savršeno su se uklopili s estetikom nove Anovi kolekcije, stvarajući jedinstvene vizuale koji odražavaju ljepotu i eleganciju samih haljina.

Nova ljetna Anovi kolekcija Ivone Glavaš nije samo modna linija, već prava umjetnička kreacija koja slavi ženstvenost, eleganciju i bezvremensku ljepotu. Snimljena na predivnom posjedu Martinis Marchi, ova kolekcija donosi komade koji će zasigurno postati nezaobilazni dio garderobe svake žene koja cijeni profinjeni stil i prilagodljivost. Ivona Glavaš još jednom je dokazala svoju sposobnost da kroz modu prenese emocije i stvori komade koji su više od odjeće – oni su odraz osobnosti i stila svake žene.

Model: Matija Mladin

Foto: Prosper Filipović

Frizura: Frizerski salon Kristina Lucija

Šminka: Paese, Fidelius Beauty