Pretraži

Balenciaga: Serija koja će oduševiti sve ljubitelje mode

Svijet visoke mode priprema se biti očaran predstojećom originalnom dramskom serijom Disney+ ‘Cristóbal Balenciaga, privlačnom pričom inspiriranom životom i nasljeđem legendarnog španjolskog dizajnera.

Serija će kronološki prikazati Balenciagino izvanredno putovanje od skromnih početaka u baskijskom gradiću Getaria do njegovog meteorskog uspona kao jednog od najpoštovanijih kreatora odjeće u povijesti.

Okrenuta pozadini burnih tridesetih godina 20. stoljeća, serija će se usredotočiti na Balenciaginu odluku da napusti svoju uspješnu karijeru u Španjolskoj i upusti se u srce pariške haute couture. Neobuzdan zastrašujućom prisutnošću Chanel, Diora i Givenchyja, Balenciaga je nastojao ponovo definirati samu suštinu mode, potaknut nepokolebljivom opsesijom kontrolom i neuporivom strašću prema svojem zanatu.

Serija će prikazati Balenciaginu nepokolebljivu posvećenost inovacijama i njegovu neumornu potragu za savršenstvom. Njegovi revolucionarni dizajni, od legendarne “baby doll” haljine do arhitektonskih silueta 1950-ih i 1960-ih, izazvali su status quo i redefinirali granice ženske elegancije.

‘Cristóbal Balenciaga’ obećava biti fascinantno istraživanje života i djela vizionara koji je ostavio neizbrisiv trag na svijetu mode. Kroz svoje osvajajuće pripovijedanje i zaprepašćujuću vizualiju, serija će nesumnjivo oduševiti publiku diljem svijeta, nudeći pogled u um genija koji je oblikovao tok modne povijesti.

Označite svoje kalendare za 19. siječnja 2024., kada ‘Cristóbal Balenciaga’ ekskluzivno premijerno prikazuje na Disney+. Pripremite se uroniti u fascinantni svijet haute couture i svjedočiti usponu ikone mode koja je redefinirala samu suštinu stila.