Pretraži

Loro Piana predstavlja Extra Bag: Vječna elegancija za modernu ženu

Iz talijanske luksuzne kuće Loro Piana dolazi Extra Bag, sofisticirani i svestrani dodatak kolekciji za jesen/zimu 2023-2024. Izrađena s besprijekornom izradom i istančanim osjećajem za vječno elegantan stil, Extra Bag se besprijekorno uklapa od dana do večeri, s lakoćom nadopunjujući i urbane i putničke postavke.

Fuzije istančanih materijala i rafiniranog dizajna

Extra Bag utjelovljuje Loro Piana’s predanost iznimnoj kvaliteti i izradi. Njezini čisti, moderni obrisi i meka, kompaktna struktura pomno su izrađeni od najfinijeg telećeg kožuha, što rezultira torbom koja je i vizualno privlačna i nevjerojatno mekana na dodir. Kontrastno bež šivanje dodaje dašak tradicionalnog šarma, dok dvosmjerni remen za rame pruža svestranost za nošenje na jednom ramenu ili preko tijela.

Karakteristike i paleta rafiniranih nijansi

Extra Bag krase dva istaknuta privjeska za bravu, s trodimenzionalnim poliranim zlatnim medaljonima s istančanim zaobljenim rubovima, ugraviranim s inicijalima LP. Jedan osigurava prostranu patentnu zatvarač, dok drugi nadopunjuje vintage kožni privjesak za ključeve. Paleta boja odiše sofisticiranošću i svestranošću, od blistave bijele (Sunday Morning) do dubljih tonova crne, tamne čokoladne limunove kore i novog petroleja. Nježna Deep Kummel, Loro Piana’s ikonična nijansa, dodaje dašak ženstvenog elegancije.

Vječni suputnik moderne žene

Extra Bag je više od samog dodatka; to je simbol Loro Piana’s trajne ostavštine izrade i vječne elegancije. S nježnom ljepotom, besprijekornom kvalitetom i svestranom funkcionalnošću, Extra Bag je predodređen da postane dragocjeni suputnik pronicljive moderne žene.