Pretraži

Bottega Veneta slavi Lunarnu Novu godinu 2024. s kampanjom “Prvi izlazak sunca s vama”

Bottega Veneta lansirala je svoju kampanju za Lunarnu novu godinu, u kojoj glumi glumica Shu Qi. Režiju potpisuje Jess Jing Zou, a film “Prvi izlazak sunca s vama” slavi prvi izlazak sunca u godini, prikazujući različite likove koji pozdravljaju zoru u raznim panoramskim postavkama.

Pod kreativnim vodstvom Matthieua Blazyja, film je Bottega Veneta četvrta suradnja s Jess Jing Zou. Redateljica je također bila iza brendove kampanje za Lunarnu novu godinu 2023., “Povratak u pokretu”, te dva filma za Qixi, “Ljubav u pokretu” i “Prema tebi”. S fotografijom Ken Ngana i posebnom pjesmom od Sega Bodega, “Prvi izlazak sunca s vama” nosi slične teme putovanja i zajedništva, usredotočujući se na jedinstveni trenutak izlaska sunca nove godine.

Shu Qi, koja se pridružila Bottega Veneti kao ambasadorica brenda prošli listopad, otvara film izlazeći na balkon kako bi se divila izlasku sunca nad Šangajski skyline. Slijedi niz različitih skupina i različitih postavki, prikazujući prijatelje, članove obitelji i romantične partnere kako se okupljaju da bi se divili zori i anticipirali godinu koja je pred nama.

Vidim kako se jedna skupina prijatelja okuplja na plaži, druga vozi skutere uz planinski put. Par se divi izlasku sunca koje se odražava na snijegom prekrivenim planinama, dok majka i kći – model Chen Estelle i njezina vlastita majka – šetaju uz rijeku pored Muzeja suvremene umjetnosti Pudong u Šangaju.

S prizorima ponovnog susreta i raznim krajolicima i gradskim panoramama, film “Prvi izlazak sunca s vama” stavlja u prvi plan ne samo prijelaz iz jedne godine u drugu i emociju novog početka, već i putovanja koja poduzimamo kako bismo proveli dragocjene trenutke s mjestima i ljudima koje volimo.

Dok likovi šetaju uz obalu, šetaju obalom, voze skutere ispod vjetrenjača, spuštaju se s stijena na plažu i voze se uz planinske ceste, film zadržava Bottega Veneta u pokretu, s naglaskom na ekskluzivne dizajne za kinesku kolekciju Lunarne nove godine. Kolekcija je tematski vezana uz Godinu Zmaja, a ističe se Andiamo, Sardine, Orbit tenisice i posebno Jodie s ručkom od zmajevog repa.