Pretraži

Bugatti i Rimac grade luksuzni stambeni neboder u Dubaiju

Bugatti s partnerima iz Binghattija iz UAE-a gradi luksuzni stambeni neboder u Dubaiju, objavio je Mate Rimac na svom Facebooku.

“Jučer smo zajedno s našim partnerom Binghattijem predstavili prvi svjetski projekt Bugatti Residence ispred pune Coca-Cola Arene u Dubaiju s 15.000 gostiju. Jako sam ponosan na ovaj projekt, naš tim koji je neumorno radio na njemu i našeg sjajnog partnera Binghattija”, objavio je Rimac.

Kako stoji u opisu projekta na stranici Bugattija, sve je zamišljeno kao “oaza u srcu metropole”.

“Bugatti Residence će imati 171 vilu Riviera i 11 penthausea Sky Mansion, pri čemu će svaki biti jedinstven i prilagođen prema specifičnim zahtjevima kupca. Svaka vila će biti opremljena luksuznim sadržajima, uključujući privatnu plažu, bazen, jacuzzi spa, fitness klub, privatnog sobara, kuhara, ekskluzivni privatni klub i dva lifta za automobile koji vode od garaže do penthousea.

Rezidencija također pruža raznolike vrhunske usluge posvećene stanovnicima, uključujući mogućnost rezervacije usluga šofera i konsijerža prema individualnim zahtjevima, kako bi se osigurala najviša razina zadovoljstva.”