Pretraži

Calvin Klein slavi blagdansko razdoblje s Hailey Bieber i Brandonom Flynnom u novoj kampanji

Calvin Klein predstavio je svoju novu kampanju za blagdansko razdoblje, koju predvode Hailey Bieber i Brandon Flynn. Kampanja je snimljena u New Yorku i prikazuje Bieber i Flynn kako poziraju u ležernim, ali elegantnim odjevnim kombinacijama Calvin Klein.

Bieber je odjevena u sivo džemper-haljinu i crnu kožnu jaknu, dok je Flynn odjeven u plavi pulover i smeđe traperice. Par se drži za ruke i smije se na fotografijama, što stvara osjećaj intimnosti i ljubavi.

Kampanja je dio Calvin Kleinove kampanje “I Feel Free”, koja slavi individualnost i samoizražavanje. Bieber i Flynn su savršeni predstavnici ove poruke, jer su oboje poznati po tome što su autentični i ne boje se biti sami.

Kampanja je dio Calvin Kleinove linije za muškarce i žene za zimu 2023. Kolekcija uključuje odjeću, obuću i dodatke u raznim stilovima i bojama.

Hailey Bieber je američka manekenka, glumica i pjevačica. Rođena je u Torontu, Kanada, 22. studenog 1996. godine. Bieber je započela svoju karijeru kao manekenka 2011. godine, kada je potpisala ugovor s agencijom Elite Model Management. Od tada je sudjelovala u brojnim modnim kampanjama, uključujući Marc Jacobs, Tommy Hilfiger i Versace. Bieber je također glumila u nekoliko filmova i televizijskih emisija, uključujući “Justin Bieber: Never Say Never” i “Saturday Night Live”.

Brandon Flynn je američki glumac. Rođen je u Houstonu, Teksas, 11. studenog 1993. godine. Flynn je započeo svoju karijeru kao glumac na Broadwayu, gdje je nastupio u predstavama “Spring Awakening” i “The Last Five Years”. Od 2016. do 2017. godine Flynn je glumio u seriji “13 Reasons Why” na Netflixu. Glumio je i u filmovima “The Bold Type” i “The Woman in the Window”.

kolekcija za blagdansko razdoblje 2023. dostupne su na calvinklein.com