Pretraži

Hyunjin, K-pop senzacija, oduševljava u novoj Versaceovoj blagdanskoj kampanji

U duhu blagdanske radosti i topline praznične sezone, Versace je predstavio sjajnu kampanju s talentiranim K-pop senzacijom, Hyunjinom.

Kampanja označava Hyunjinov debi kao globalnog ambasadora brenda Versace, a suradnja s ikoničnom modnom kućom prava je proslava živopisnosti i stila.

Donatella Versace, kreativna snaga iza brenda, izrazila je svoje uzbuđenje riječima: “Željela sam proslaviti radost ovom blagdanskom kampanjom – radost sezone i okruženost onima koje volimo. Oduševljena sam što je Hyunjin postao dio naše Versace obitelji. Volim njegovu energiju i radostan duh koji unosi u ove slike.”

Hyunjin je uzvratio istom mjerom, rekavši: “Versace je upravo onakav kakav želim da bude blagdansko razdoblje – uzbudljivo, izgleda fantastično, osjeća se nevjerojatno i dijeli se s dobrim prijateljima. Tako sam se osjećao radeći ovu kampanju sa svojom Versace obitelji. Hvala ti, Donatella, ti si najbolja!”

U svojoj prvoj kampanji kao globalni ambasador Versacea, Hyunjin zauzima središnje mjesto u blagdanskom slavlju koje zrači prepoznatljivim Versace stavom, elegancijom i daškom zabave. Zvijezda predstavlja nove torbe Athena, donoseći ikoničnu raskoš Barocco uzorka kuće Versace u svakodnevni život. Ove elegantne torbe dizajnirane su da postanu savršeni pratitelji u svakodnevnom životu, istovremeno prikazujući obrtničku vještinu i luksuz karakterističan za Versace.

Snimljena objektivom Angela Pennette i oživljena u videima Rosie Marks, kampanja prikazuje Hyunjin kako predstavlja široki izbor Versace kolekcije za blagdansku sezonu. Od Barocco odjeće spremne za nošenje do visokih zimskih kaputa i jakni, besprijekorne večernje odjeće i sjajnih poklona, kolekcija je svjedočanstvo o svestranosti i stilu Versacea.

Visoka točka kolekcije je torba Athena, koja prikazuje ikonični Barocco uzorak Versacea na nov način. Zadržavajući kreativnost, slobodu izražavanja i čaroliju kućnog koda, torbe prikazuju duh blagdanske sezone kroz suvremeni i šik dizajn. Nježne ton-in-ton boje dodaju svježu i modernu notu klasičnom uzorku.

Barocco, ikonični uzorak Versacea, ističe se diljem kolekcije. Njegov jedinstveni spoj buntovništva klasicizma, igre pop kulture i raskoši savršeno dočarava duh blagdanske sezone. Kolekcija uključuje intricate čipkaste umetke na večernjim haljinama od satena, jacquard tkanine u poklonima od pletiva, krojevima i jaknama, te Versace traperice s laserom printane – nudeći raznolik spektar opcija za ljubitelje mode tijekom blagdanske sezone.

Dok Hyunjin unosi svoju živopisnu energiju u Versaceovu blagdansku kampanju, kolekcija zrači radosti, stila i prepoznatljivog duha slavlja. Versace je još jednom dokazao svoju sposobnost spajanja tradicije s suvremenim trendovima, stvarajući kolekciju koja je istovremeno vječna i moderna za blagdansku sezonu.