Pretraži

Acne Studios predstavlja novu kampanju za proljeće/ljeto 2024. s K-Pop grupom ILLIT

Švedska modna kuća Acne Studios predstavlja novu kampanju za sezonu proljeće/ljeto 2024. u kojoj glumi K-Pop grupa ILLIT. Grupa ILLIT, koja se sastoji od pet članica – Yunah, Minju, Moka, Wonhee i Iroha – konačno će 25. ožujka objaviti svoj toliko očekivani debitantski mini album “SUPER REAL ME” pod okriljem HYBE LABELS i BELIFT LAB. Uz pomoć svog neodoljivog šarma, grupa osvaja srca generacije Z.

U sklopu svog partnerstva s Acne Studiosom, članice grupe ILLIT sjele su u prvi red pariške modne revije za kolekciju jesen/zima 2024. Očekuje se da će se tijekom 2024. godine ILLIT i dalje pojavljivati odjevene u kreacijama Acne Studia na važnim nastupima i promocijama.

“Glazba igra veliku ulogu u mom životu i često me inspirira. Glazba i moda su neodvojivo povezane. Trenutačno je K-Pop na vrhu popularnosti. Svidjela nam se ideja da surađujemo s bendom na početku njihove karijere i da zajedno rastemo. Uvijek smo podržavali i promovirali mlade talente, pa nam se ovo čini savršenim načinom za povezivanje s novom generacijom,” izjavio je Jonny Johansson, kreativni direktor Acne Studia.

Kampanju fotografiranu u Londonu potpisuje Charlotte Wales, a styling je djelo Léopolda Duchemina. Kampanja je nježnih pastelnih tonova, s mekim fokusom i sjajem. ILLIT pozira u ključnim modelima i s doplncima s proljetno-ljetne kolekcije 2024., uz neizostavne denim stilove. Fotografije mrtve prirode snimljene su u sličnom nostalgičnom stilu i prikazuju torbu Multipocket, novi ikonu Acne Studia, u obje veličine (baguette i mikro), uz mini torbicu Platt preko ramena.

“Velika je čast surađivati s globalnom modnom kućom poput Acne Studia čak i prije našeg službenog debija. Snimanje u Londonu bilo je naše prvo grupno putovanje u Europu i činilo se kao san. Divno smo se proвели otkrivajući nova mjesta. Uzbuđene smo što ćemo vidjeti kako će kampanja biti primljena i nadamo se da će naša kemija isticati najbolje strane i ILLIT-a i Acne Studia,” izjavile su članice grupe ILLIT kroz BELIFT LAB.